Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Sound Cards

Downloaded Newest Driver for 3DP Edition v9.12 (SigmaTel C-Major Audio)

This is a discussion on Downloaded Newest Driver for 3DP Edition v9.12 (SigmaTel C-Major Audio) within the Sound Cards forums, part of the Tech Support Forum category. I was downloading all my drivers from old to new on DriverMax, and everything is perfect but I have no


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-17-2012, 06:14 AM   #1
Registered Member
 
Tyler S.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Illinois
Posts: 40
OS: 95, 98, 2000, XP, Vista, 7



I was downloading all my drivers from old to new on DriverMax, and everything is perfect but I have no sound, so I went on Device Manager and it showed up with it but with a yellow !, so then I started to update from there which then came up with a "The file a3d.ddl on windows driver cabinet is needed and then it tells me to type in the path for it so it can locate it but I have no Idea, Also it's a Desktop and its called a Gateway E-2000.

__________________
Tyler S. is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2012, 06:18 AM   #2
Registered Member
 
Tyler S.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Illinois
Posts: 40
OS: 95, 98, 2000, XP, Vista, 7



Also it's Windows XP SP3 Professional and when I go to the audio settings it tells me there is no audio device.

__________________
Tyler S. is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2012, 08:38 AM   #3
Hardware Tech Team
 
makinu1der2's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 14,884
OS: Win7,Win XP,PC LinuxOS

My System


Try the Audio driver from here
__________________
makinu1der2 is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2012, 08:02 PM   #4
Registered Member
 
Tyler S.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Illinois
Posts: 40
OS: 95, 98, 2000, XP, Vista, 7



Bump,help please
__________________
Tyler S. is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 05:15 AM   #5
Hardware Tech Team
 
makinu1der2's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 14,884
OS: Win7,Win XP,PC LinuxOS

My System


Did you attempt to use the driver that I linked to earlier?

What happened when trying it?

Are there any other driver problems listed in Device Manager?

__________________
makinu1der2 is offline   Reply With Quote
Reply
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield 3: Can't move
Hi, In bf3 i can't move since a while, or can move with disabilities. The problem is, i walk for a while, sometimes 1 meter and sometimes 100, but then i'm pushed back a few meters to where i came from. This is very annoying and keeps my rank low. Can anybody solve this?
daaf97 PC Gaming Support 14 07-18-2012 11:58 AM
[SOLVED] Guild Wars 2/Diablo 3 High Settings
Do you think my current rig will be able to handle Guild Wars 2 or Diablo 3 on high settings? I would like to be able to use fraps to record some videos to post on youtube aswell. Should i overclock? Any help would be appreicated! ------------------ System Information ------------------ Time...
ash369 Building 7 02-15-2012 11:58 AM
Compaq Cq62 to Old TV Connection
Hi guys, I want to connect my Compaq CQ62 laptop to my tv , the television is old which i got in college dorm as complementary in every student room ... i play PS2 on my TV with PS2 wire which has ending of composite wire / RCA to back to TV , then i go on AV mode to play games or watch some...
ps_20090 Video Card Support 6 01-16-2012 09:07 AM
windows 7 freezes during startup
i have been having issues since friday my computer seems to freeze on startup. it gets to the welcome screen and freezes. someone recommended doing a boot log but i don't know how to know what it means. the whole thing is to long but here is the last part someone please help Loaded...
mucwen Windows 7 Support, Windows Vista Support 1 12-11-2011 08:32 PM
[SOLVED] Print Spooler Won't Keep Running
Hi all. I was having trouble with my printer a while back and finally figured out that this was due to the print spooler not running. Well, I went into services and set it to "automatically" run (it was on "manual"). It will work for like a day (even if I shut-down and restart), but then it...
cpu1 Windows 7 Support, Windows Vista Support 73 09-01-2011 03:45 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 11:02 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts