Go Back   Tech Support Forum > Gaming Forum > Online/Network Gaming Support

Farmville won't load in Facebook anymore..

This is a discussion on Farmville won't load in Facebook anymore.. within the Online/Network Gaming Support forums, part of the Tech Support Forum category. I can log in to FB okay but when I try to load my farm it says the connection to


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-01-2012, 11:28 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
OS: Windows 7 home


Cry

I can log in to FB okay but when I try to load my farm it says the connection to the server was reset. This seemed to have happened after I cleaned my computer with cc cleaner yesterday. I does the same thing in IE and Chrome also. None of the browsers will load Farmville. I can't seem to find any answers to this.

__________________
ke6tap is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2012, 03:43 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 36
OS: Xp



Try updating your java.

__________________
blackojacko is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2012, 07:14 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
OS: Windows 7 home



Been there, done that. I have updated everything I could update and it loaded 1 time but when I made changes to the farm, it said saving game, do not close browser and it then says the server has reset the connection and I can't go any farther.
__________________
ke6tap is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2012, 02:59 AM   #4
Moderator Hardware Team
 
koala's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Posts: 21,133
OS: Win7-64

My System


Check your cookie settings, and avoid using CCleaner - it's not needed.
__________________

watch?v=qA5faeCGg-w
koala is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2012, 12:22 PM   #5
Games Team | Tech
Networking Team-Tech
 
Jason09's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Near Washington, D.C.
Posts: 3,635
OS: Windows 7 Home Premium 64-bit

My System


The problem could also be bugs on their (Zynga) end.
__________________



Gaming troubleshooting steps.

"He is no fool who gives what he cannot keep to gain what he cannot lose. -Jim Elliot
Jason09 is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2012, 01:25 PM   #6
Moderator
- Hardware Team
- Articles Team
- Microsoft Support
 
Masterchiefxx17's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Wisconsin, USA
Posts: 22,538
OS: Windows 7 64bit Professional (SP1), Windows 8.1 64bit

My System


You have updated Adobe Flash, Shockwave, Sliverlight, and Java?

Also have you tired a different browser?
__________________
I recommend these:
Windows 7 & 8.1, Office 2013, Photoshop CS6, IE11
Security Essentials, Asus, Dell, Samsung,
Intel, NVidia, Xbox One, Android, Gigabyte
Masterchiefxx17 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2012, 10:24 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
OS: Windows 7 home



I have updated Adobe Flash, Java, Silverlight. Didn't have Shockwave so I just installed the latest version. Zynga had told me that this was a problem with other accounts also not just mine. They say they have made adjustments to my account but I am still not able to load FV. The yellow bar almost finishes at the bottom of the loading screen and then it just seems to be stuck there. It doesn't got any farther.
__________________
ke6tap is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2012, 10:26 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
OS: Windows 7 home



Oh BTW, it happens in IE and Chrome also.
__________________
ke6tap is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2012, 01:14 PM   #9
Moderator
- Hardware Team
- Articles Team
- Microsoft Support
 
Masterchiefxx17's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Wisconsin, USA
Posts: 22,538
OS: Windows 7 64bit Professional (SP1), Windows 8.1 64bit

My System


This seems like is a problem with facebook. Have you changed any files in your host files?

Have you tried another computer on you Facebook account?
__________________
I recommend these:
Windows 7 & 8.1, Office 2013, Photoshop CS6, IE11
Security Essentials, Asus, Dell, Samsung,
Intel, NVidia, Xbox One, Android, Gigabyte
Masterchiefxx17 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2012, 03:41 PM   #10
Games Team | Tech
Networking Team-Tech
 
Jason09's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Near Washington, D.C.
Posts: 3,635
OS: Windows 7 Home Premium 64-bit

My System


Are you having any other issues on Facebook? If not, I'd say this still appears to be a problem within Zynga.
__________________



Gaming troubleshooting steps.

"He is no fool who gives what he cannot keep to gain what he cannot lose. -Jim Elliot
Jason09 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2012, 07:05 PM   #11
Registered Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
OS: Windows 7 home



Quote:
Originally Posted by Masterchiefxx17 View Post
This seems like is a problem with facebook. Have you changed any files in your host files?

Have you tried another computer on you Facebook account?
I have had my netbook on Facebook but I only did that to see if the farm would load on it. At first it did but then a day or two later it stopped working also. I am not able to play other Zynga games as well. I am playing Family Farm (don't like it as well) but it works at least. Zynga keeps telling me to clear the cache (done that a lot), uninstall and reinstall Jave (did that several times) and use latest Adobe Flash player (I have it).

__________________
ke6tap is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Xp slow boot after splash screen
After the Windows Xp splash screen I get about 30 to 40 seconds of blackness (could be more) before the cursor appears. When I start in Safe Mode it takes a long time to load mup.sys but that could just be because it's the last one to load. Here's by most recent ntbtlog.txt: Service...
Sulla Windows XP Support 5 06-17-2013 10:29 AM
Intermittent BSODS on Dell Vostro
I don't get extremely detailed into BSOD checking, so I'll leave this one up to you pros. Dell Vostro 1510, originally Windows Vista Home Premium, Upgraded to Windows 7 Ultimate (for bitlocker usage). Ran MS compatibility report prior to upgrade, all lights were green (save the usual uninstall...
mjones1 BSOD, App Crashes And Hangs 1 01-16-2012 08:19 AM
Windows 7 freezes at startup (HiJack This Log)
Out of the blue my Windows 7 x64 laptop started having problems. Every time I boot it will get to the desktop and LOOK fine, but if I try to open anything it is completely unresponsive. Eventually it will notify me that Windows is not responding and offer to restart or wait. If I restart the...
slhaas Windows 7 Support, Windows Vista Support 3 08-01-2011 12:29 PM
[SOLVED] Rootkit problem: hidden boot sector.
Dearest Techies: I have Windows 7 Home Premium on a Dell Inspiron N7010 Notebook. A few days ago the computer would not start and took me to the windows 7 startup repair utility, and it was unsuccessful in repairing the problem. I ended up having to restore the system to factory settings to get...
Raygumm Resolved HJT Threads 60 07-03-2011 09:07 PM
[SOLVED] Acer Aspire 5520-5908 Keeps restarting after being on 30 secs
Okay I installed windows update the other night but apparently the laptop shut off during it(not 100% sure) either way, I went to start it and after being on my home screen for about 30 secs, the screen goes black and it keeps restarting!! I am literally going crazy! Can someone please help?! It...
0CrystaL0 Windows 7 Support, Windows Vista Support 30 07-03-2011 09:03 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 12:19 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts