Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 Support, Windows Vista Support

unable to access certain websites

This is a discussion on unable to access certain websites within the Windows 7 Support, Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi people! have been using Chrome for ages but all of a sudden it won't let me access certain websites?


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-11-2012, 10:01 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows 7 Ultimate


Evil

Hi people!

have been using Chrome for ages but all of a sudden it won't let me access certain websites? can't access them either with IE7 & FireFox so not sure if it's a browser issue.


The Website: it won't let me go to www.cn4life.com, it just says "connecting ..." then says "Oops! Google Chrome could not connect to cn4life.com".


I have flushed the DNS and deleted cache, and checked the HOSTS file and everything seems in order. Have done full virus and spyware scans with nothing.
& i have Restarted Router...still same...

already tryed
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew. still same...


Can anyone help me please?

__________________
imissme2 is offline  
Old 03-11-2012, 10:06 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows 7 Ultimate



Sorry people i just cleared dns and now i can load my website :D ill be back if its not working agin.

__________________
imissme2 is offline  
Old 03-11-2012, 05:47 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows 7 Ultimate



Hi everyone it seems like not working again...


Edit:

Hi people!

have been using Chrome for ages but all of a sudden it won't let me access certain websites? can't access them either with IE7 & FireFox so not sure if it's a browser issue.


The Website: it won't let me go to www.cn4life.com, it just says "connecting ..." then says "Oops! Google Chrome could not connect to cn4life.com".


I have flushed the DNS and deleted cache, and checked the HOSTS file and everything seems in order. Have done full virus and spyware scans with nothing.
& i have Restarted Router...still same...

already tryed
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew. still same...


Can anyone help me please?
__________________
imissme2 is offline  
Old 03-11-2012, 08:02 PM   #4
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 19,972
OS: Windows O/S'es



Hello,

Thanks for creating a Thread. Is this a wired or wireless connection issue?

Have you tried a different computer in your network to see if you can access the site? How about connecting to a different hotspot?

Try Google DNS and see if you're able to connect to the site.
Using Google Public DNS
__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline  
Old 03-14-2012, 12:44 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows 7 Ultimate



Quote:
Originally Posted by 2xg View Post
Hello,

Thanks for creating a Thread. Is this a wired or wireless connection issue?

Have you tried a different computer in your network to see if you can access the site? How about connecting to a different hotspot?

Try Google DNS and see if you're able to connect to the site.
Using Google Public DNS
Wired - connected to Router
All pc in my house thats connected to my router can not load that website.
but i use hidemyass.com and it load the website.... so i think its a ip problem or router problem, but idk how to solve it.
__________________
imissme2 is offline  
Old 03-14-2012, 02:16 PM   #6
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 19,972
OS: Windows O/S'es



You might need to contact your ISP and inform them about your issue. The google DNS might also work out for you if you'd like to use them.
__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline  
Old 03-14-2012, 03:14 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows 7 Ultimate



Quote:
Originally Posted by 2xg View Post
You might need to contact your ISP and inform them about your issue. The google DNS might also work out for you if you'd like to use them.
Whats ISP..?
__________________
imissme2 is offline  
Old 03-14-2012, 05:32 PM   #8
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 19,972
OS: Windows O/S'es



ISP = Internet Service Provider. Are you with Road Runner?
__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline  
Old 03-14-2012, 08:15 PM   #9
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows 7 Ultimate



Quote:
Originally Posted by 2xg View Post
ISP = Internet Service Provider. Are you with Road Runner?
whats road runner?...sorry not really good with internet, i only work with websites...sigh...
__________________
imissme2 is offline  
Old 03-14-2012, 08:22 PM   #10
Moderator Hardware Team
 
oscer1's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: wisconsin
Posts: 10,722
OS: windows 7

My System


road runner is an internet service provider others are charter, verizon ect.. who do you pay for your internet service?
__________________

Mark thread solved under thread tools when issue has been resolved.
oscer1 is offline  
Old 03-14-2012, 08:36 PM   #11
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 19,972
OS: Windows O/S'es



Quote:
Originally Posted by oscer1 View Post
roar runner is an internet service provider others are charter, verizon ect.. who do you pay for your internet service?
Thanks Oscer1.

Also, they are the ones that provide your Internet access. Have a read here.
__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline  
Old 03-15-2012, 01:55 PM   #12
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 7
OS: Windows 7 Ultimate



Quote:
Originally Posted by oscer1 View Post
road runner is an internet service provider others are charter, verizon ect.. who do you pay for your internet service?
Quote:
Originally Posted by 2xg View Post
Thanks Oscer1.

Also, they are the ones that provide your Internet access. Have a read here.
ahh Optimum
__________________
imissme2 is offline  
Old 03-15-2012, 03:44 PM   #13
Moderator - Networking
 
TheCyberMan's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: The Cyberverse
Posts: 6,935
OS: W8 Prox64,Windows 7 Ult 64-Bit SP1, Mac OSX 10.8.2 Mountain Lion, Android 4.1.1 Jellybean, IOS 6

My System


Since all pc's are affected are you using HMA router client works with dd-WRT routers try uninstalling HMA. See if conectivity returns for all pc's if it does then HMA is the issue here and will need investigating.

__________________
TheCyberMan is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can´t view websites due to AddThis banner
On 100´s of websites I visit (example abcnews or spanish-direct.com), the page will open as usual for a few seconds and then automatically redirect to the AddThis programme where you have a list of social media you can share / bookmark. (see attachment) This takes up the WHOLE SCREEN and I cannot...
myclimb Mozilla/Firefox Browsers 2 03-19-2012 03:49 PM
How to delete corrupted files on XP?
Hello, I was having troubles with deleting some files and folders in windows 7, I used a software called longpath. It works fine. Do I have any other options to do that thing? Or is it ok to be with longpath? Anyone over here tried that thing? This tool has more options too. Any ideas please? ...
xavier228 Windows XP Support 2 03-13-2012 02:30 AM
Can't access certain website
There is a website in .com domen and another one international .eu When I try to connect it keeps redirecting me beetwen those two (A loop basically) with Firefox it's like this: Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. I...
Vasilij Networking Support 2 03-12-2012 06:43 AM
Can't access to MY pc from MY pc
Hi, I have a little problem here. I running on my computer (WinXP-SP3) Apache, MySQL, TeamSpeak3, etc... I setting up my router COMTREND Multi-DSL CPE to forward some needed ports to my computer (i use static IP) and it works fine. Anyone from the world can access to my TS3 and Webpage. I have...
Jaff_MoA Networking Support 1 03-11-2012 11:50 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:50 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts