Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 Support, Windows Vista Support

sony vaio LAN problem

This is a discussion on sony vaio LAN problem within the Windows 7 Support, Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hello everyone, i am new here and i am not of english nationallity, so i will apologise for the writting


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-24-2011, 10:54 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
OS: windows 7 ultimate edition


Cry

Hello everyone, i am new here and i am not of english nationallity, so i will apologise for the writting mistakes i will make :">

Oke, on to my problem.
I have recently purchased a sony vaio laptop model VPCEB3S1E. the laptop came with a preinstalled windows, i had some compatibillity issues with that windows since it was 64 bit. i reinstalled windows 7 ultimate edition @ 32 bit. After i reinstalled the windows MY LAN NETWORK DID NOT WORK. i have all the drivers from the sony official site, i installed them but nothing. I have to mention that when the laptop had the preinstalled version of the windows my LAN network was working, both wirless and LAN. afther the instalation only my wireless netowrk is working.

How do i make my LAN network to function ? i have reinstalled the windows about 3 times :-< and still no result....and i have searched the web for the lan driver but i can not find it.....i can find only the wireless driver :-s

Some help will be apreciated

__________________
awp_adidas is offline  
Old 03-24-2011, 11:38 AM   #2
TSF Enthusiast
 
Join Date: Dec 2010
Location: State College PA area
Posts: 1,629
OS: Windows 7 Home Premium, Ubuntu v. 11.04

My System


Are you sure the Sony drivers you installed were 32 bit drivers?

I'm just wondering, if the laptop came with a 64 bit edition of Windows, did Sony even provide 32 bit versions for your laptop model?

__________________
CompTIA A+, Network+ certified
epshatto is offline  
Old 03-24-2011, 11:43 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
OS: windows 7 ultimate edition



yes i am sure, here is the official sony site with all the drivers that i installed.

VAIO : Sony Europe

honesty i do not know what to do any more :-< if yoy guys can't help me i will just leave the laptop without a LAn connection
__________________
awp_adidas is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Sony Vaio Boot up Problem
Hello Guys I have got my friends sony vaio VPCEE23FX which does not turn on. When I press the power button I get a orange light by the battery and as soon as i let go off power button the light goes away. Same problem with or without battery or power adapter plugged in. What I also tried....
ramdom123 Laptop Support 0 03-07-2011 01:11 PM
Sony vaio touchpad problem
A couple of days ago i bought a sony vaio VPCEB4J0E laptop, and ive recently had problems with the touchpad. When moving my finger across the pad, the cursor on screen shakes amd freezes. It sometimes thinks im zooming and zooms the page randomly. Any ideas what could be causing this? Thanks
Tom7891 Laptop Support 3 02-27-2011 11:58 AM
CoD Black Ops problem
Hi guys, i am new to this forum. 2 days ago i installed CoD Black Ops. Installation went correctly, and as i run game and start new game it shows intro and as soon as intro has to end it shows following error : http://img432.imageshack.us/img432/923/errore0hc.png I was trying to fix this...
gonz0. PC Gaming Support 3 01-25-2011 10:16 AM
Sony Vaio TZ series Bluetooth Driver problem
I have a Sony Vaio VGN-TZ37GN and I cannot get the bluetooth drivers to work. I have downloaded the Bluetooth.exe driver file from the Sony Asia Pacific website and tried many times but it always shows a problem with the Bluetooth peripheral device in Device manager. Says no driver is installed...
keevill Laptop Support 2 01-18-2011 12:38 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:42 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts