Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 Support, Windows Vista Support

Programs won't start, have to restart computer

This is a discussion on Programs won't start, have to restart computer within the Windows 7 Support, Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi guys, lately I've been having a problem where I try to open a program, but the loading circle appears


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-14-2012, 10:28 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: California
Posts: 59
OS: Windows 7



Hi guys, lately I've been having a problem where I try to open a program, but the loading circle appears next to my cursor, and nothing happens, it just keep spinning. I have to restart my computer for it to work.

A typical day:
-Try to open Firefox, problem as I described happens
-Restart Computer
-Firefox works!
-Done with Firefox, open Grabd Theft Auto (a video game)
-problem occurs
-Restart computer
-Grand Theft Auto works!

But sometimes, restarting won't help, and I have to do it another time, and sometimes I have to turn off my computer, wait a bit and then turn it on.

Has anyone ever ahd this problem before?

Thanks!

__________________
MysterySandwich is offline  
Old 03-14-2012, 10:34 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Iowa
Posts: 92
OS: Windows 7 sp1, Ubuntu, Mint, Windows Xp, Cent OS



Could be your HD failing, recommend you run diagnostics on it from the BIOS. If nothing, try running "chkdsk -r" via command prompt ( run>cmd). If that doesnt fix it, get a program that checks your registry there may be something screwy in there. I hate to advertise but I use ccleaner's registry fix on all my computers. Make sure you BACKUP YOUR REGISTRY before fixing it. And if all those fun shinanigains dont work, Look into your services and see whats running, something could be taking up CPU power that you dont even need running.

__________________
Roardawg is offline  
Old 03-14-2012, 10:42 PM   #3
Registered Member
 
smartguykkd's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: bangalore india
Posts: 36
OS: xp,windows7



yaa first check HDD status if it is ok then go for..

xP: run c cleaner , combio fix and remove startup tickmarks in msconfig

windows7: c cleaner ,check performance monitor in control pannel to check which is slowing ur computer

case 2: just login with administrator , if every thing works fine
then its a profile problem
__________________
smartguykkd is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unable to access certain websites
Hi people! have been using Chrome for ages but all of a sudden it won't let me access certain websites? can't access them either with IE7 & FireFox so not sure if it's a browser issue. The Website: it won't let me go to www.cn4life.com, it just says "connecting ..." then says "Oops! Google...
imissme2 Windows 7 Support, Windows Vista Support 12 03-15-2012 03:44 PM
system failed to shut down properly/Google search results redirect
I am running Windows 7 64-bit. I previously had a similar problem, but because I was under my two week return policy, I just swapped for a new computer. This started about three days ago. I have my computer set to sleep after 15 minutes, but this problem usually arises when I close my...
DrGreene Resolved HJT Threads 25 03-15-2012 10:32 AM
Cannot connect to wifi on my router
Hi, I have Windows 7 on Dell N4110. I am unable to connect to my netgear router wirelessly. If i restart the router, it may work for some time but then again gets disconnected. However, i can connect to it through wired connection. Others in my apartment can connect to the router. They dont have...
divinecosmos Networking Support 1 03-14-2012 09:49 PM
After an awfull attempt at removing Search-milk.net redirect. I have no DNS
Ok So Im running Windows 7 Pro 64 bit. I;ve had this nasty redirect thing for a while. Whenever or most of the time when I would click a link in google it would always take me to Search-Milk.net. I eventually got sick of it and looked up how to rid myself of this. If you search Search-milk.net...
Lazethis Virus/Trojan/Spyware Help 7 03-14-2012 08:49 PM
[SOLVED] Toshiba Tecra M5 - Wireless won't connect
I recently reinstalled Windows XP Professional on my mom's computer, and now the wireless won't work. Sometimes, right after the computer boots up, it says its "acquiring network address" (the network icon in the system tray is glowing, with the little ball moving back and forth), but it...
IndoMK Networking Support 12 03-14-2012 08:40 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:24 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts