Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 Support, Windows Vista Support

Not receiving all emails Windows 7

This is a discussion on Not receiving all emails Windows 7 within the Windows 7 Support, Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. I am upgrading to a windows 7 laptop using a wireless network connection and I am using Windows live mail.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-25-2012, 12:31 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 45
OS: windows 5.1 service pack 3



I am upgrading to a windows 7 laptop using a wireless network connection and I am using Windows live mail.

The Windows live mail is not showing the all the emails that my Outlook Express shows on a Windows XP box and using 'cable' to access the internet.



What am I missing?

__________________
robertstj is offline  
Old 03-25-2012, 12:34 PM   #2
Moderator
- Microsoft Support
 
JackBauer_24's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York, USA
Posts: 5,409
OS: Windows 8.1 64bit/Ubuntu 14 LTS 64bit via Vm Player

My System


Who is your email provider?

__________________

Virus Help
Ubuntu Live CD
PC Running Slow?
Memtest
UBCD
Remember dust buildup in your PC can be a killer!!
JackBauer_24 is offline  
Old 03-26-2012, 03:57 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 45
OS: windows 5.1 service pack 3



We use Shaw Cable as our email provider
__________________
robertstj is offline  
Old 03-27-2012, 03:48 AM   #4
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 28,821
OS: Windows 8 64, Windows 7 64 Bit SP1, XP SP3, Mac OSX

My System


Did you export all of your Emails from OE and import them into WLM? Migrating Messages in Accounts from Outlook Express to Windows Live Mail « The Field Guide
spunk.funk is offline  
Old 03-29-2012, 04:16 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 45
OS: windows 5.1 service pack 3



I was able to successfully export and import, however they are not showing under Storage folders. There is a separate post for this that I have just updated.
__________________
robertstj is offline  
Old 04-06-2012, 11:16 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 45
OS: windows 5.1 service pack 3



Do you have any suggestions on why I don't see the same new emails on both PC's? Should I contact Shaw cable or is there a setting in Windows Live mail that I haven't turned on / off / found?
__________________
robertstj is offline  
Old 04-06-2012, 12:44 PM   #7
Networking Team |Tech
 
IT-Barry's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Falkirk, Scotland
Posts: 1,029
OS: XP, Win7



I'd suggest reading the following.
How to Set Outlook Express To Leave Email Messages On The Server

But this is meerly past experiences that sound like your issue, I dont personally use Windows Mail so have no idea how it works.
__________________

MCP | MCDST | MCSA
IT-Barry is offline  
Old 04-07-2012, 08:28 PM   #8
Registered Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 45
OS: windows 5.1 service pack 3



Thank you, I have made the changes and will monitor the emails

__________________
robertstj is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Windows Vista stuck in 'configuring updates' cycle
First some background info; I'm running Vista home edition on a Fujitsu FMV Biblo NF/D75 laptop. It's a Japanese computer with Japanese installation. However I changed the UI language to English. After about 18 months of use, the battery stopped charging. We haven't bought a new one and just use...
majorbriggs Windows 7 Support, Windows Vista Support 25 09-21-2014 10:06 PM
[SOLVED] Windows Live Mail on Windows 7
I have successfully exported my all the folders from Outlook Express on a Windows XP box and imported them onto my laptop using Windows 7. I can see the .dbx files including folders.dbx. In Windows Live Mail under Storage, I have a Imported Folder and Imported (Folder (1). Neither of these...
robertstj Windows 7 Support, Windows Vista Support 7 04-09-2012 05:22 PM
[SOLVED] Windows 7 stuttering and slow downs
Today when I started using my PC it randomly stutters and slows down every 10 or so seconds when in windows 7 64-bit at idle (no active processes). I tried restarting, checked out the CPU and GPU temperatures but they seem to be in normal ranges and also did a virus scan (Norton Internet...
random1 Windows 7 Support, Windows Vista Support 4 03-26-2012 12:18 AM
Audio CDs Not Recognised - DVDs work fine.
I can't get my head around this one. I've not played an audio CD in a while, but I put one in today and it simply didn't work. The PC failed to recognise the CD was in the drive. I thought it might be the CD and so tried another CD, and another, and one more for good measure - none worked. ...
I.LuV.ManUTd! Windows 7 Support, Windows Vista Support 2 03-25-2012 01:39 PM
acer 4741 windows can not be installed
Hi. I have a problem acer 4741 can not install windows 7. Your estimate of what is broken? thx:confused::frown:
mitrasejati Laptop Support 3 03-25-2012 12:30 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 03:02 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts