Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 Support, Windows Vista Support

Lost internet connection

This is a discussion on Lost internet connection within the Windows 7 Support, Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. Operating system: Vista (I don't think I have the service packs) Browser: Firefox - latest version I have avast antivirus.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-30-2010, 08:43 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
OS: Vista



Operating system: Vista (I don't think I have the service packs)
Browser: Firefox - latest version
I have avast antivirus.

I went to nbc.com for the first time last night to watch a video off it. It required I install a plug-in named PMBInstNBC.exe in order to watch a video. I started watching the video and it worked, but then I went to change the settings on it and it locked up. So I restarted it and it came up with the "unable to locate server" error message for when your internet is disconnected. I closed the window and opened a new one and it gave the same error message. I restarted my computer a number of times and shut down and restarted and it still did not not connect. I tried a windows update and that would not connect either. I tried using internet explorer and that was not able to access the internet either.

I disconnected my wife's computer from the router and connected it directly to the service provider modem (or whatever it is called that the router plugs into) and it worked fine.

I have not tried to connect my computer directly to the modem to see if it is the router yet, but has anyone experienced anything like that?

__________________
tbatty is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 05:45 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts