Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 Support, Windows Vista Support

Drop down menus in IE9

This is a discussion on Drop down menus in IE9 within the Windows 7 Support, Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. I've recently loaded IE9 onto my system and seem to be getting problems with dropdown menus since doing this. The


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-17-2011, 12:23 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
OS: windows7



I've recently loaded IE9 onto my system and seem to be getting problems with dropdown menus since doing this.

The first I've noticed is when typing into the google home page search box. I get the drop down menu showing possible searches I'm looking for, which highlite when I move the cursor to them but nothing happens when I click on one (although it works perfectly from the google toolbar).

The second area is on google maps. If I right click on a map it brings up the windows context menu rather than the maps context menu. Right clicking a few more times then brings up both.

Never had this before the change to IE9.

Can anyone help

Thanks

__________________
wedgie is offline  
Old 03-17-2011, 12:53 PM   #2
Team Manager, Microsoft Support
Microsoft MVP
BSOD Kernel Dump Expert
 
jcgriff2's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Sep 2007
Location: BSOD CENTRAL
Posts: 30,495
OS: Windows 8.1, 7 + Windbg :)



Hi -

Reset IE - http://support.microsoft.com/kb/923737

Try a different user account. Activate the hidden Admin account to test in normal Windows bootup -

http://sysnative.com/0x1/Hidden_Admin_Acct.html

Regards. . .

jcgriff2

`

jcgriff2 is offline  
Old 03-17-2011, 01:32 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
OS: windows7



Thanks for the quick reply. I've just tried both options but without success. I've also checked that Java is enabled in the internet options menu as this was suggested by a friend.

So any further ideas from anyone are welcomed
__________________
wedgie is offline  
Old 03-17-2011, 03:46 PM   #4
Visiting BSOD Expert
Microsoft Support Team
 
cluberti's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: New York
Posts: 779
OS: Windows 7 Ultimate x64



Seems to be working ok here with IE9 - does the same issue also occur if you start IE from the command line "iexplore -extoff" rather than the icon on the desktop or taskbar?
__________________
MCTS Windows Internals, MCITP Server 2008 EA, MCTS MDT/BDD, MCSE/MCSA Server 2003
cluberti is offline  
Old 03-17-2011, 04:11 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
OS: windows7



Thanks - Just tried your suggestion and exactly the same problem.

I don't seem to be having any problems with other drop down/context menu's to date - just the google home page and maps, although I've just tried the US version (as opposed to the UK version) of maps and it's ok on this.
__________________
wedgie is offline  
Old 03-18-2011, 11:24 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
OS: windows7



How strange ...Google home page search box drop down menu now working ok today. Still problems with the context menu on google uk maps. One down, one to go!

__________________
wedgie is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unwanted entries in IE9 back button list
Hi there, I have just tried the latest IE9 final. But I'm having problem with the back button. In certain website for example engadget.com, I have to press back button more than once just to go back. Inside the back button list, there is weird entry eg. cdn.at.atwola.com. This is kind of...
digitheatre Internet Explorer Forum 1 03-17-2011 04:37 AM
Star Wars Battlefront II Frame Drop
I've been having an unusual problem in which SWBF2 will play fine, I'll go through the menus, set up my game, play one or two just fine, and then, roughly 10 minutes into the game, the frame rate just nosedives. Restarting the game allows for another 10 minutes~ game time, and again the drop. ...
Fenixrenovatio PC Gaming Support 1 03-06-2011 05:24 AM
Linksys routers drop wireless constantly
I have been having a lot of trouble lately with my wireless network. Basically, under certain situations it will constantly drop out, by which I mean all computers will lose connection with the wireless network for about 30 seconds and then reconnect. This is happening with two different...
alngtheway Modems/Cable/DSL/Satellite 21 02-27-2011 01:23 PM
IE9 breaks html editing
I have an application that uses the webbrowser control to edit html in a Windows application. When I installed IE9 RC it disabled the editing of html, making it ReadOnly. I uninstalled IE9 (reverting to IE8) just to verify that it was an IE9 issue, proved my point. Anyone else having the same...
WaltKnopf Internet Explorer Forum 1 02-20-2011 08:06 PM
[SOLVED] Drop Down Menus Toggling on/off on their own very rapidly
Hi guys, Like the topic description says, every time I go into a directory eg: my documents the drop down menu for the file path goes nuts making it impossible to click what I want. It also seems to happen when I am using fire fox, it is as if there is a script running that just toggles all ...
pepper1890 Windows 7 Support, Windows Vista Support 2 01-31-2011 01:40 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 04:17 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts