Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 7 Support, Windows Vista Support

canon i960 stuck in offline status

This is a discussion on canon i960 stuck in offline status within the Windows 7 Support, Windows Vista Support forums, part of the Tech Support Forum category. My canon i960 seems to be stuck in 'offline' status. I can't undo 'offline'. Can anyone give me some suggestions


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-23-2011, 09:21 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
OS: Windows 7 (64)



My canon i960 seems to be stuck in 'offline' status. I can't undo 'offline'.
Can anyone give me some suggestions to try?

__________________
2hirschy is offline  
Old 07-27-2011, 08:15 PM   #2
Hardware Tech Team
 
makinu1der2's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 14,884
OS: Win7,Win XP,PC LinuxOS

My System


Perform the following steps:

-Click Start > Devices and Printers

-When the Device Windows opens right-click the printer icon and select See what's printing

-Click the Printer tab uncheck Use Printer Offline (if selected)

If still having problems try uninstalling and reinstalling the printer driver.
__________________
makinu1der2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Ried
Hi there is a attachment ark.zip with 'dds' and 'ark'. . DDS (Ver_11-05-19.01) - NTFSx86 Internet Explorer: 8.0.6001.18702 BrowserJavaVersion: 1.6.0_13 Run by Owner at 22:01:08 on 2011-05-29 Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1252.1.1033.18.959.243 . AV: McAfee Anti-Virus and...
Nela09 Virus/Trojan/Spyware Help 78 06-09-2011 07:32 PM
Black Toolbars!!!!
Hi, I'm getting increasingly annoyed with IE8. The toolbars are blacked out and I cannot see the File,edit,view,favorites,tools,& help. They are there because when I click on various parts of the toolbar the relevant menu drops. I tried all of the settings for the toolbars but cannot get the...
davecabezo Internet Explorer Forum 33 05-09-2011 04:08 PM
Weird Service Lag [moved from Vista/ Windows 7]
It's been awhile since I posted with a problem. The blue screen problem I had before has vanished since I reinstalled Windows 7. However a new problem has surfaced since I moved back into my dorm room. Problem: Computer's audio and graphics lags due to high CPU usage. I noticed svchost.exe is...
Limitin BSOD, App Crashes And Hangs 48 04-12-2011 01:28 AM
Need some help. Virus/malware Thanks!
:upset: Tons of popup windows saying this file is infected and that file is infected, do I want to open up my security software (and this isn't my CA security suite doing this). Even if I'm using Firefox random windows in IE will open with (******.com/porno.com/adult.com). Hardly any...
R_Willis Inactive Malware Help Topics 7 01-20-2011 09:50 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:02 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts