Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support


Post New Thread
Threads in Forum : RAM and Power Supply Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
PoWn3d_0704
it's not a recommended psu and needs to be up here or
04-02-2010 02:48 AM
by dai Go to last post
1 528
 
nork
Hey, thanks for the info. No wonder this unit is working
04-01-2010 10:10 PM
by nork Go to last post
2 906
 
rmartz20
There all different on different motherboard models, Core
04-01-2010 10:30 AM
by Wrench97 Go to last post
7 692
 
RichieL
upgrade the psu.
04-01-2010 10:05 AM
by greenbrucelee Go to last post
13 2,637
 
snyder24
what are you running video card cpu m/board ram power
04-01-2010 09:20 AM
by dai Go to last post
9 1,330
 
cdraugas
me too
04-01-2010 03:55 AM
by greenbrucelee Go to last post
6 2,093
 
mytech7
yes the psu provides power to the ports. Try different
04-01-2010 03:52 AM
by greenbrucelee Go to last post
1 760
 
trmurphy
"The xps 400/9150 has a 375 watt PFC power supply.It's a
04-01-2010 02:56 AM
by trmurphy Go to last post
8 773
 
PyroZero
I got tons of thoses coming out of my old psu. can I
03-31-2010 03:49 PM
by PyroZero Go to last post
6 598
Confused
Ram
mtownlefty
2MB is not really a concern. E-Machines use pretty low
03-31-2010 03:44 PM
by Tyree Go to last post
1 545
 
ironbomb
Thanx alot =).
03-31-2010 11:55 AM
by ironbomb Go to last post
4 553
 
Mcnada
Please post all the info printed on the label of the RAM.
03-31-2010 06:48 AM
by Tyree Go to last post
6 666
 
kim_112
Where are you getting the 800MHz readings? 800MHz is
03-31-2010 06:44 AM
by Tyree Go to last post
1 789
 
Psynneckt
m4n78-pro AMD athlon 7850 black edition 2.8ghz 2 x 2GB
03-31-2010 12:31 AM
by Psynneckt Go to last post
3 3,565
 
SomeNoob
I am a Seasonic fan (keep cool that way, only kidding) so I
03-30-2010 05:15 PM
by Tumbleweed36 Go to last post
8 1,477
 
_Nomad
Thanks, you guys have been a bunch of help! Kudos!
03-30-2010 04:32 PM
by _Nomad Go to last post
6 612
 
Aceroth
I am using PC Wizard and SpeedFan to monitor my temps and
03-30-2010 12:46 PM
by Aceroth Go to last post
14 1,818
 
alpacabob
glad you have it sorted your banging your head against a
03-29-2010 08:18 PM
by dai Go to last post
13 725
 
mark_101
Have now upgraded motherboard. The new unit is a Gigabyte
03-29-2010 04:55 PM
by mark_101 Go to last post
11 1,318
 
neutrinoghost
And when you move the motherboard, everything attached to
03-29-2010 02:06 AM
by gcavan Go to last post
7 1,274
 
Ram
Dooks
Thanks for the help.
03-28-2010 10:14 PM
by Dooks Go to last post
2 599
 
MS47
QCAVAN, Thanks for the input :smile:, on both issues. I
03-28-2010 12:34 PM
by MS47 Go to last post
7 1,271
 
Special2God
Ok, thanks
03-28-2010 11:27 AM
by Special2God Go to last post
14 648
 
Bgretydews
Will each RAM stick work OK in any/all slots on the Mobo?
03-28-2010 07:01 AM
by Tyree Go to last post
3 893
 
static_boom
If it is running, most likely it is fine. That is one
03-28-2010 03:49 AM
by Tumbleweed36 Go to last post
10 669
Cry
DMa5949363
RAM testing should be done with MemTest86, from a bootable
03-27-2010 07:41 PM
by Tyree Go to last post
5 1,580
Red Faced
sparkyair
Please don't double post. It's confusing and makes it more
03-27-2010 09:45 AM
by Tyree Go to last post
2 925
 
logic_rabbit
chieftec are rubbish power supplies. You should always buy
03-27-2010 12:48 AM
by greenbrucelee Go to last post
7 2,282
 
ritesh_41
i did say this at the beggining. If the cooler isn't
03-26-2010 10:55 PM
by greenbrucelee Go to last post
22 3,430
 
aleia15
The green light being on just means the PSU is receiving
03-26-2010 02:32 PM
by Tyree Go to last post
1 743
Confused
kevalb
This is an old thread, but as there still seem to be a lot
03-26-2010 08:26 AM
by mprubin Go to last post
45 39,687
 
danielxp5x
Yes for a GTX285 at least a 750w unit>
03-25-2010 01:46 PM
by Wrench97 Go to last post
6 1,386
 
computersrkool
Hi, well so far so good. The computer has been turned on 3
03-25-2010 12:58 PM
by computersrkool Go to last post
4 1,033
 
azkisz
As pointed out, the Bios will be the most accurate results
03-25-2010 10:08 AM
by Tyree Go to last post
6 663
Question
eyashwant
me too. on my pc I have a virtual network with server
03-24-2010 02:52 PM
by greenbrucelee Go to last post
18 941
 
jdjdjdjdjd
Look on the Mobo, next to the pins, for some
03-24-2010 12:48 PM
by Tyree Go to last post
1 605
 
bengaltigers
Mixing RAM brands/speeds/specs is always a crapshoot. Best
03-24-2010 11:19 AM
by Tyree Go to last post
1 565
 
Catkin16
The 2 yellow slots are what the pair should be in, if
03-24-2010 10:45 AM
by Wrench97 Go to last post
13 950
 
M1119
If your in Europe and set the voltage to 115v it's probably
03-23-2010 04:07 PM
by Wrench97 Go to last post
13 12,289
 
Welcometoearth
Reseated the CPU, put some brand new thermal paste on
03-23-2010 02:26 PM
by Welcometoearth Go to last post
9 1,466
 
SomeNoob
the psu exhausts
03-23-2010 09:59 AM
by dai Go to last post
6 3,199
Confused
QuestionGuy
For OEM PC's have a look at Crucials site:
03-23-2010 09:23 AM
by Tyree Go to last post
3 808
 
Robles
yep, use the Apeva as a door stop or to stop your books
03-23-2010 07:05 AM
by greenbrucelee Go to last post
4 806
 
LFFPicard
17A per rail X 5 rails= 85A The 8800GTX requires a
03-22-2010 04:10 PM
by Tyree Go to last post
8 672
 
shamrock11
Please don't double post. It's confusing and makes it
03-22-2010 02:18 PM
by Tyree Go to last post
1 584
 
GrandslammerBD
The increased speed, if any, will be minimal and you will
03-22-2010 06:54 AM
by Tyree Go to last post
3 1,107
 
potocek
The problem almost has to be with the battery or it's
03-22-2010 06:46 AM
by Tyree Go to last post
1 491
 
Jimmer1720
ditto!
03-22-2010 06:36 AM
by Tyree Go to last post
8 746
 
HowDareYouKitty
smart move; install the corsair and forget about this issue
03-21-2010 06:36 PM
by linderman Go to last post
6 1,448
 
MattHutzell
I have a Compaq Presario CQ60z and last night, it randomly
03-21-2010 07:24 AM
by MattHutzell Go to last post
0 592
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 4851 to 4900 of 11972 Moderators : 4
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:55 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com