Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support


Post New Thread
Threads in Forum : RAM and Power Supply Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
Lorath
IMHO, you need more than a 500 watt power supply to run
04-03-2010 04:05 PM
by Tumbleweed36 Go to last post
1 623
 
robertok
3gig is plenty unless your editing video. Is there a
04-03-2010 02:16 PM
by Wrench97 Go to last post
14 1,534
 
Kamykazee
You are welcome . .
04-03-2010 12:53 PM
by Old Rich Go to last post
7 847
 
Brandmon
My bad on the PSU brand. I was thinking Silverstone and
04-03-2010 10:44 AM
by Tyree Go to last post
7 1,329
 
agcereniv
Play tested quite a bit tonight - no hangs. Will let you
04-02-2010 11:30 PM
by agcereniv Go to last post
12 1,868
 
Arcc4
Good, because I was wrong it is an 850W.
04-02-2010 01:59 PM
by Arcc4 Go to last post
5 798
 
SomeNoob
Thank you
04-02-2010 11:38 AM
by SomeNoob Go to last post
3 815
Question
gw4760
PC100 is the standard for that PC. PC133 will work but will
04-02-2010 11:13 AM
by Tyree Go to last post
2 536
 
James Wset
Tyree: Thanks for your helpful information.
04-02-2010 10:58 AM
by James Wset Go to last post
9 1,359
 
windowlicker79
Anyone? Pleeease someone help me before I throw this piece
04-02-2010 07:42 AM
by windowlicker79 Go to last post
4 1,989
 
PoWn3d_0704
it's not a recommended psu and needs to be up here or
04-02-2010 03:48 AM
by dai Go to last post
1 507
 
nork
Hey, thanks for the info. No wonder this unit is working
04-01-2010 11:10 PM
by nork Go to last post
2 892
 
rmartz20
There all different on different motherboard models, Core
04-01-2010 11:30 AM
by Wrench97 Go to last post
7 663
 
RichieL
upgrade the psu.
04-01-2010 11:05 AM
by greenbrucelee Go to last post
13 2,581
 
snyder24
what are you running video card cpu m/board ram power
04-01-2010 10:20 AM
by dai Go to last post
9 1,309
 
cdraugas
me too
04-01-2010 04:55 AM
by greenbrucelee Go to last post
6 2,013
 
mytech7
yes the psu provides power to the ports. Try different
04-01-2010 04:52 AM
by greenbrucelee Go to last post
1 742
 
trmurphy
"The xps 400/9150 has a 375 watt PFC power supply.It's a
04-01-2010 03:56 AM
by trmurphy Go to last post
8 749
 
PyroZero
I got tons of thoses coming out of my old psu. can I
03-31-2010 04:49 PM
by PyroZero Go to last post
6 578
Confused
Ram
mtownlefty
2MB is not really a concern. E-Machines use pretty low
03-31-2010 04:44 PM
by Tyree Go to last post
1 529
 
ironbomb
Thanx alot =).
03-31-2010 12:55 PM
by ironbomb Go to last post
4 535
 
Mcnada
Please post all the info printed on the label of the RAM.
03-31-2010 07:48 AM
by Tyree Go to last post
6 649
 
kim_112
Where are you getting the 800MHz readings? 800MHz is
03-31-2010 07:44 AM
by Tyree Go to last post
1 777
 
Psynneckt
m4n78-pro AMD athlon 7850 black edition 2.8ghz 2 x 2GB
03-31-2010 01:31 AM
by Psynneckt Go to last post
3 3,451
 
SomeNoob
I am a Seasonic fan (keep cool that way, only kidding) so I
03-30-2010 06:15 PM
by Tumbleweed36 Go to last post
8 1,449
 
_Nomad
Thanks, you guys have been a bunch of help! Kudos!
03-30-2010 05:32 PM
by _Nomad Go to last post
6 579
 
Aceroth
I am using PC Wizard and SpeedFan to monitor my temps and
03-30-2010 01:46 PM
by Aceroth Go to last post
14 1,786
 
alpacabob
glad you have it sorted your banging your head against a
03-29-2010 09:18 PM
by dai Go to last post
13 699
 
mark_101
Have now upgraded motherboard. The new unit is a Gigabyte
03-29-2010 05:55 PM
by mark_101 Go to last post
11 1,274
 
neutrinoghost
And when you move the motherboard, everything attached to
03-29-2010 03:06 AM
by gcavan Go to last post
7 1,250
 
Ram
Dooks
Thanks for the help.
03-28-2010 11:14 PM
by Dooks Go to last post
2 580
 
MS47
QCAVAN, Thanks for the input :smile:, on both issues. I
03-28-2010 01:34 PM
by MS47 Go to last post
7 1,255
 
Special2God
Ok, thanks
03-28-2010 12:27 PM
by Special2God Go to last post
14 628
 
Bgretydews
Will each RAM stick work OK in any/all slots on the Mobo?
03-28-2010 08:01 AM
by Tyree Go to last post
3 868
 
static_boom
If it is running, most likely it is fine. That is one
03-28-2010 04:49 AM
by Tumbleweed36 Go to last post
10 647
Cry
DMa5949363
RAM testing should be done with MemTest86, from a bootable
03-27-2010 08:41 PM
by Tyree Go to last post
5 1,533
Red Faced
sparkyair
Please don't double post. It's confusing and makes it more
03-27-2010 10:45 AM
by Tyree Go to last post
2 909
 
logic_rabbit
chieftec are rubbish power supplies. You should always buy
03-27-2010 01:48 AM
by greenbrucelee Go to last post
7 2,243
 
ritesh_41
i did say this at the beggining. If the cooler isn't
03-26-2010 11:55 PM
by greenbrucelee Go to last post
22 3,381
 
aleia15
The green light being on just means the PSU is receiving
03-26-2010 03:32 PM
by Tyree Go to last post
1 718
Confused
kevalb
This is an old thread, but as there still seem to be a lot
03-26-2010 09:26 AM
by mprubin Go to last post
45 39,248
 
danielxp5x
Yes for a GTX285 at least a 750w unit>
03-25-2010 02:46 PM
by Wrench97 Go to last post
6 1,350
 
computersrkool
Hi, well so far so good. The computer has been turned on 3
03-25-2010 01:58 PM
by computersrkool Go to last post
4 1,001
 
azkisz
As pointed out, the Bios will be the most accurate results
03-25-2010 11:08 AM
by Tyree Go to last post
6 643
Question
eyashwant
me too. on my pc I have a virtual network with server
03-24-2010 03:52 PM
by greenbrucelee Go to last post
18 913
 
jdjdjdjdjd
Look on the Mobo, next to the pins, for some
03-24-2010 01:48 PM
by Tyree Go to last post
1 587
 
bengaltigers
Mixing RAM brands/speeds/specs is always a crapshoot. Best
03-24-2010 12:19 PM
by Tyree Go to last post
1 553
 
Catkin16
The 2 yellow slots are what the pair should be in, if
03-24-2010 11:45 AM
by Wrench97 Go to last post
13 927
 
M1119
If your in Europe and set the voltage to 115v it's probably
03-23-2010 05:07 PM
by Wrench97 Go to last post
13 10,699
 
Welcometoearth
Reseated the CPU, put some brand new thermal paste on
03-23-2010 03:26 PM
by Welcometoearth Go to last post
9 1,431
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 4801 to 4850 of 11932 Moderators : 4
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 07:04 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com