Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support


Post New Thread
Threads in Forum : RAM and Power Supply Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
Jimb057
Turn off auto reboot to see the screen error> To turn off
04-24-2010 02:08 PM
by Wrench97 Go to last post
1 612
Red Faced
groofop
integrated video cards use some of the ram you have
04-24-2010 10:01 AM
by greenbrucelee Go to last post
5 1,038
 
Milk Rulz
What is the Error Code(s) on the BSOD>
04-24-2010 08:42 AM
by Tyree Go to last post
3 2,506
Exclamation
AussieMitsMagna
A good quality 550-650W PSU will have at least 2 PCIE power
04-24-2010 08:20 AM
by koala Go to last post
14 1,186
 
lionheart_sg
Thanks for the reply i cleaned the fan and use thermal
04-23-2010 10:11 PM
by lionheart_sg Go to last post
2 4,831
 
Vanchatron
Please list ALL your voltages and temperatures from the
04-23-2010 08:06 PM
by Tumbleweed36 Go to last post
3 548
 
randyb05
Run the Crucial Memory Advisor for compatible
04-23-2010 05:54 PM
by makinu1der2 Go to last post
1 1,346
Question
jodiegirl
It sounds like the power surge did damage. Will it operate
04-23-2010 04:47 PM
by Tyree Go to last post
2 2,284
 
SURVIVALsp1

04-23-2010 04:45 PM
by SURVIVALsp1 Go to last post
7 630
 
XeroemoXmageX
thank you
04-23-2010 09:40 AM
by XeroemoXmageX Go to last post
4 473
 
BlairKid
yep never skimp on a psu and remember if you need 400w for
04-23-2010 03:33 AM
by greenbrucelee Go to last post
4 576
 
ronikh
yes but your cpu is 800MHz so your ram wont run at 1066MHz
04-23-2010 03:22 AM
by greenbrucelee Go to last post
8 2,298
 
emieinu
Mixing RAM brands/specs is always a crapshoot.
04-22-2010 03:53 PM
by Tyree Go to last post
3 700
 
nedrod
I used to have the same problem. I found out because there
04-22-2010 02:46 PM
by Semedo Go to last post
2 619
 
shodw b
don't press any key memtest should start automatically if
04-22-2010 09:10 AM
by greenbrucelee Go to last post
22 2,300
Confused
JMIG
I totally agree. XP 64Bit can open a new world of issues.
04-22-2010 07:23 AM
by Tyree Go to last post
7 972
 
illnino
did you know that just because your computer takes 400MHz
04-21-2010 10:02 AM
by greenbrucelee Go to last post
3 739
 
akira2185
Check that the cpu isnt overheating and that the silicon is
04-20-2010 06:07 PM
by smneufell Go to last post
2 1,107
 
Eno88
4GB ram is more than sufficient wether your running 32bit
04-20-2010 06:59 AM
by greenbrucelee Go to last post
10 1,283
 
btjordan23
Test on the bench Set the motherboard on a non
04-20-2010 06:26 AM
by Tyree Go to last post
1 2,542
 
Pearson182
DDR2 1300(O.C.)/1200(O.C.)/1066/800/667 My advice would
04-19-2010 04:06 PM
by Tyree Go to last post
2 940
 
surlybonds
check the main and aux power plugs are fully into the
04-19-2010 02:35 AM
by dai Go to last post
2 2,626
 
thestich
Power Supplies are generally considered not worth repairing
04-18-2010 11:08 PM
by greenbrucelee Go to last post
3 1,335
 
aziz7207
Thank you!
04-17-2010 07:50 PM
by aziz7207 Go to last post
2 598
 
bioshelprequest
Did I read in there you bought DDR2 ram, and in your
04-17-2010 06:50 PM
by rosiesdad Go to last post
8 1,746
 
Paul S B
Is the AC adapter you are using made for that laptop?
04-17-2010 03:31 PM
by Tyree Go to last post
1 792
 
Ratosai
The "Windows failed to start" was because of an nVidia RAID
04-17-2010 03:18 PM
by Ratosai Go to last post
24 1,613
 
tym7730
That RAM (2X1GB) will be about $60 now.
04-17-2010 06:40 AM
by Tyree Go to last post
6 879
Exclamation
Omnis
Glad to here you have it sorted out. Thanks for posting
04-17-2010 05:48 AM
by BCCOMP Go to last post
9 3,048
 
emdaftrave
Also, the computer turns on fine with the use of the
04-17-2010 02:10 AM
by emdaftrave Go to last post
12 5,191
 
thebattosai
what are you running video card cpu m/board ram power
04-16-2010 10:06 PM
by dai Go to last post
6 708
 
krulin
Okay, then it is correct. I didn't know about the doubling
04-16-2010 08:19 AM
by krulin Go to last post
5 1,067
 
Pringler
550W is the bare minimum for that GPU and Antec PSU's are
04-16-2010 06:57 AM
by Tyree Go to last post
4 651
 
Ch0pp3r
It is somewhat unusuall that the board won't power on at
04-15-2010 06:16 PM
by Doby Go to last post
13 727
 
Nach0 Party
woot the whole rig is up! thanks again!
04-15-2010 06:13 PM
by Nach0 Party Go to last post
11 604
 
Robles
You'll find them they are widely avalible, stay with either
04-15-2010 06:10 PM
by Doby Go to last post
20 2,088
 
StonedApe
you need the correct aux
04-15-2010 12:42 AM
by dai Go to last post
1 642
 
Unretrofied
Basically the same problems you have been
04-14-2010 06:25 PM
by makinu1der2 Go to last post
5 1,023
Red Faced
3PointJ
Yeah Fair enough. Just proves I wasn't paying attention
04-14-2010 03:33 PM
by 3PointJ Go to last post
9 672
Question
r!sC
Yes that's normal these days. The motherboard may have been
04-14-2010 01:54 PM
by Wrench97 Go to last post
2 553
 
Teller
wait and see where your at after fitting the new psu
04-14-2010 10:15 AM
by dai Go to last post
12 728
 
kewofford
borrow a higher wattage psu to try in it
04-14-2010 10:12 AM
by dai Go to last post
10 835
Mistake
Teemoh
Glad you got it figured out.
04-14-2010 06:21 AM
by Tyree Go to last post
11 656
 
cosmicserpent
Hi and welcome to TSF :wave: Please take the time to
04-13-2010 09:41 PM
by Basementgeek Go to last post
2 941
 
Meister88
Unplug the power from the wall, install one of the known
04-13-2010 02:43 PM
by Wrench97 Go to last post
2 1,601
 
brucedpitkin
Thanks for the excellent and professional help.
04-12-2010 12:52 PM
by brucedpitkin Go to last post
12 4,943
 
DT Roberts
It's nice to learn a bit about hardware. Thanks everyone
04-12-2010 06:43 AM
by DT Roberts Go to last post
12 1,524
 
StonedApe
I've looked at a few pictures of 6 pin aux connectors, and
04-11-2010 05:42 PM
by StonedApe Go to last post
3 897
 
oldskool85
Agreed.
04-11-2010 08:56 AM
by makinu1der2 Go to last post
7 564
 
pabone55
tnx for the quick replies. checking out the others you
04-10-2010 03:49 PM
by pabone55 Go to last post
4 506
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 4701 to 4750 of 11913 Moderators : 4
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 03:01 PM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com