Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support


Post New Thread
Threads in Forum : RAM and Power Supply Support Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
8380
ok thanks a lot for the info guys.
01-02-2009 02:11 PM
by 8380 Go to last post
9 952
 
drmax
uh, just ck'd bios and is set to dual channel, but is not a
01-02-2009 04:50 AM
by drmax Go to last post
3 668
 
Doublez94
really ok! what about a intel or amd cpu? which one do you
01-01-2009 07:28 PM
by McNinja Go to last post
8 3,830
 
xcesswee
Agreed. 30psi should be more than enough.
01-01-2009 05:38 PM
by shiftytech Go to last post
5 1,133
 
Doublez94
when i googled maximus 2 sdram I got results saying that
01-01-2009 03:08 PM
by Doublez94 Go to last post
6 651
 
newbornATIfan
alright, thanks for the quick reply
01-01-2009 03:05 PM
by newbornATIfan Go to last post
2 495
 
bangra
UPDATE...I AM REALLY PUZZLED! I tried to install each
01-01-2009 12:56 PM
by bangra Go to last post
3 1,564
 
Chesda
I would have to say your power supply is under specs for
01-01-2009 12:06 PM
by speedster123 Go to last post
1 627
 
Ram
helios19

01-01-2009 08:08 AM
by HawMan Go to last post
1 564
EEK!
alexinsandiego
That model number shows up places but not in memory
12-31-2008 03:28 PM
by Wrench97 Go to last post
1 588
 
Lynton
Mine says "Switching Adapter Model
12-31-2008 01:34 PM
by mpm77 Go to last post
1 8,422
 
DanHoyle
Good to hear.
12-31-2008 11:08 AM
by Wrench97 Go to last post
15 13,192
 
SecondSight
yes i have.
12-31-2008 09:56 AM
by SecondSight Go to last post
2 630
 
typo54321
I would recommend going to office depot they have nice and
12-31-2008 09:28 AM
by Ipodtouched32 Go to last post
1 508
 
vetteking1
Make sure the mobo isn't touching anything metal that could
12-31-2008 09:16 AM
by typo54321 Go to last post
3 721
 
Darkf0x
glad you have it sorted
12-31-2008 05:53 AM
by dai Go to last post
16 732
 
PS567
What Brand and Models are the other PC's? There may or may
12-31-2008 05:10 AM
by Wrench97 Go to last post
4 595
Confused
CLAY_JoE
I think the largest problem is in how OCZ arrives at the
12-31-2008 03:23 AM
by Wrench97 Go to last post
9 759
 
Butters76
As long as you have the C0 stepping on the E8400 you could
12-31-2008 03:00 AM
by Wrench97 Go to last post
4 476
 
hudene
Oi. yes i'll just be getting a used old desktop that could
12-30-2008 10:44 PM
by hudene Go to last post
8 586
 
Kaplan
Your welcome
12-30-2008 08:22 PM
by Doby Go to last post
5 475
 
j3di
You are most welcome. Have a great rest of the week.
12-30-2008 03:48 PM
by Tumbleweed36 Go to last post
9 619
 
weaz4200
it seems i cant get better than 1333..which is a bunch of
12-30-2008 01:57 PM
by weaz4200 Go to last post
5 5,961
 
KoLAddict
the video and cpu pull about 90% of the power on boot as
12-30-2008 08:36 AM
by dai Go to last post
17 903
 
bobgarb
no, does not seem to freeze at all now, I think i can only
12-30-2008 07:32 AM
by bobgarb Go to last post
11 1,374
 
Sparkyl
glad you have it sorted
12-30-2008 07:26 AM
by dai Go to last post
8 561
Roll Eyes
mondaymornin
Try blowing it out with a can of compressed air available
12-30-2008 03:20 AM
by Wrench97 Go to last post
1 496
 
cronoz
thanks guys.. :1angel:
12-30-2008 12:43 AM
by cronoz Go to last post
3 952
 
skyflyer
Its possible that its something else besides the ram, like
12-29-2008 08:35 PM
by Doby Go to last post
1 514
 
Peter Hume
300 watt ATX PS pcie requires a min available amps on
12-29-2008 08:21 PM
by dai Go to last post
1 655
Exclamation
centert
If you haven't already try this.
12-29-2008 06:05 PM
by Nexxtech Go to last post
2 1,460
 
Sokolhasan
Here's a link to the manual.
12-29-2008 12:28 PM
by grimx133 Go to last post
3 548
 
stix2415
No problem, anytime... if you need some help in future,
12-29-2008 12:04 PM
by vladimirb Go to last post
5 535
 
vale46
I have read so much on this issue but even another half a
12-29-2008 11:17 AM
by vale46 Go to last post
2 913
 
MikeClancy
Ok, I'll look into that. Thanks for your help.
12-29-2008 10:06 AM
by MikeClancy Go to last post
5 636
 
alas away
you need to be up
12-29-2008 07:39 AM
by dai Go to last post
5 678
 
Segoat
Gave my case a really good clean out and put some MX2
12-29-2008 07:04 AM
by Segoat Go to last post
6 1,703
 
OptimusSS
glad you have it sorted
12-29-2008 07:02 AM
by dai Go to last post
9 928
 
Rosecoyote
you have a faulty ram. change it. i had a similar problem
12-29-2008 06:10 AM
by OptimusSS Go to last post
51 1,915
 
barkei10
It will power the board ok it's the older PIII's and below
12-29-2008 05:54 AM
by Wrench97 Go to last post
1 617
 
Stef005

12-29-2008 05:48 AM
by Wrench97 Go to last post
6 1,064
 
sk8kingda3rd
Good to hear.
12-29-2008 01:35 AM
by Wrench97 Go to last post
3 542
 
Richiban
No unfortunately a bad slot means a bad motherboard. Keep
12-29-2008 01:30 AM
by Wrench97 Go to last post
7 585
 
Doublez94
What you need to do is to match ram to the motherboard, the
12-28-2008 10:52 PM
by grimx133 Go to last post
1 2,804
 
xxvinsanityxx
thank you wrench97, I'll definitely try to bring it back
12-28-2008 08:21 PM
by xxvinsanityxx Go to last post
2 1,218
Mistake
gdog_420
Allright Thanks, i was really hoping it wasnt the new mem
12-28-2008 05:21 PM
by gdog_420 Go to last post
2 605
 
gibidou
Did you recently install more RAM or have you been running
12-28-2008 03:29 PM
by sk8kingda3rd Go to last post
1 742
 
ajclarke
Lovely. Thanks for your help =]
12-28-2008 06:51 AM
by ajclarke Go to last post
4 611
 
ssluffman
Did you press F2 and let it go into the Bios save and
12-28-2008 06:22 AM
by Wrench97 Go to last post
1 1,124
 
Hack7
I would also put in a front fan pulling cool air in that
12-28-2008 04:27 AM
by Tumbleweed36 Go to last post
8 2,464
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 7651 to 7700 of 11972 Moderators : 4
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:11 PM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com