Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support

Post New Thread
Threads in Forum : RAM and Power Supply Support Forum Tools Search this Forum
Announcement
Views: 136,021 View Announcement Announcement: Microsoft MVP Status
02-07-2010 Horse (Administrator)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
honestmaxx
It's 1 gig per slot for the max memory, I would try a
12-01-2008 04:22 PM
by Wrench97 Go to last post
4 652
Arrow
meatco531
thanks alot. will do.
12-01-2008 02:45 PM
by meatco531 Go to last post
7 547
 
mexicoruss
Do you have Panda Internet security installed? SDTHOOK.sys
12-01-2008 02:34 PM
by Wrench97 Go to last post
1 484
 
GrandslammerBD
Recommended PSU's Seasonic - any model Corsair - any
12-01-2008 01:55 PM
by Wrench97 Go to last post
1 505
 
Dilyn
K thanks guys. Now that I know that, I can send of my
12-01-2008 01:16 PM
by Dilyn Go to last post
3 2,344
 
Eddiex1x
Alright, I'd be curious to know if that new ram solved the
12-01-2008 12:32 PM
by Pauldo Go to last post
24 8,980
 
AUSSIEGUY
what are you running video card cpu m/board ram power
12-01-2008 08:22 AM
by dai Go to last post
1 622
 
e_piph_a_ny
Okay, thanks for the swift reply. It's Cyber Monday so
12-01-2008 08:13 AM
by e_piph_a_ny Go to last post
4 399
Question
Tyrrano
Sounds like a density issue with the board. You best
12-01-2008 12:45 AM
by magnethead Go to last post
1 383
 
rickurd
check the voltage range for the ram and see if you have
11-30-2008 10:57 PM
by dai Go to last post
4 421
 
justpassingby
That was the plan :wink:
11-30-2008 05:04 PM
by justpassingby Go to last post
17 584
 
Coco91
Will do ;) I'm gonna be adding some more stuff to this
11-30-2008 11:56 AM
by Coco91 Go to last post
7 545
 
SecondSight
Hey, i have been using my mini dv panasonic NV-GS60 to
11-30-2008 11:19 AM
by SecondSight Go to last post
0 393
 
Deyvid
Okay thanks, next time I boot up I'll look for that. But
11-30-2008 06:15 AM
by Deyvid Go to last post
6 496
EEK!
harkijr
cmos reset turn the computer off remove the power lead
11-30-2008 04:34 AM
by dai Go to last post
1 399
 
mavieng
if it is one that they sourced from seasonic it is ok if
11-30-2008 03:44 AM
by dai Go to last post
8 943
 
L33tzor
yea sounds like a power supply issue. either that or your
11-30-2008 12:00 AM
by vIrUs_32 Go to last post
15 406
Question
Jeorge7th
Problem solved - two ram modules were faulty. Cheers
11-29-2008 11:34 PM
by Jeorge7th Go to last post
4 456
 
Martin1491
get that, and hope it didnt take anythign with it.
11-29-2008 05:40 PM
by magnethead Go to last post
2 553
Question
Woodzo
Could maybe 1 of the sticks not been fully seated on the
11-29-2008 04:37 PM
by Wrench97 Go to last post
3 437
Trash
jrmr1959
Do you have a power supply to test with or a digital volt
11-29-2008 02:36 PM
by Wrench97 Go to last post
1 775
 
albarras
I'd try unplugging it for a while, also press the power
11-29-2008 08:24 AM
by grimx133 Go to last post
1 4,845
 
Wombat104
glad you have it sorted
11-28-2008 11:47 PM
by dai Go to last post
5 549
Confused
Ollieboy
My advice to you is to sell the Corsair 620 on Ebay (should
11-28-2008 05:52 PM
by Tumbleweed36 Go to last post
1 552
Mistake
redwingswin
What Motherboard, PSU, CPU Video Card do have? If you pill
11-28-2008 02:41 PM
by Wrench97 Go to last post
1 569
 
Jtsou

11-28-2008 05:15 AM
by Wrench97 Go to last post
1 459
 
em25
Thanks I'll try it out.
11-27-2008 10:59 PM
by Kaigi Go to last post
17 15,759
 
Pure_Xaos
what are you running video card cpu m/board ram power
11-27-2008 07:53 PM
by dai Go to last post
2 439
 
OGTiago
go to the task manager performance tab.
11-27-2008 12:46 PM
by sobeit Go to last post
1 511
 
furywitch
yea the ram should work on the motherboard Mainboard
11-27-2008 09:53 AM
by McNinja Go to last post
2 400
 
GeDe
http://www.driverheaven.net/guides/testingPSU/
11-27-2008 08:30 AM
by dai Go to last post
1 493
 
m4ss1ve
My memory is read at 401MHz by CPU-z. Everest reads it as
11-27-2008 07:50 AM
by rickurd Go to last post
2 353
 
b0k1
all power plugs are standard in the ATX units
11-27-2008 06:01 AM
by linderman Go to last post
22 773
Angry
debtcollector
The only legitimate audiolog.exe I know of is a call
11-27-2008 04:18 AM
by Wrench97 Go to last post
1 1,434
 
jdwdrake
check your
11-27-2008 01:25 AM
by dai Go to last post
6 415
 
talking
post your temperatures from the bios and we'll see
11-26-2008 09:33 PM
by McNinja Go to last post
5 635
 
Ericjergs
Ok thanks, mabye Newegg will have a good deal?
11-26-2008 05:49 PM
by Ericjergs Go to last post
6 395
 
krotez
Will it start if you close up the case?
11-26-2008 01:15 PM
by Wrench97 Go to last post
2 545
 
gbreaux3
Same exact issue here and I'm not at all surprised.
11-26-2008 10:52 AM
by scotteee Go to last post
16 11,081
 
davandrew
There is no noise at all, just as if it was unplugged, but
11-26-2008 10:44 AM
by davandrew Go to last post
3 485
 
guohao
i would not run a pcie with less than a 550w
11-25-2008 09:47 PM
by dai Go to last post
4 1,901
 
nittany1
i had the same problem and the same
11-25-2008 09:31 PM
by dai Go to last post
1 1,839
 
calfy99
Is the PC 2100 the only memory that will work with the
11-25-2008 06:53 PM
by nittany1 Go to last post
17 17,841
 
ConradT
I just installed 1GB ram (PNY DDR2 PC2-5300) into my Dell
11-25-2008 05:44 PM
by ConradT Go to last post
0 915
Question
svec70
I use an old 350W to power my hobbies in the dorm that i
11-25-2008 04:22 PM
by magnethead Go to last post
8 1,977
 
Chillin1
I would the 512 in dual channel will give you better
11-25-2008 03:30 PM
by Wrench97 Go to last post
9 616
 
Meltownd
try a CMOS reset first ....... you will have done that
11-25-2008 02:57 PM
by linderman Go to last post
11 386
 
duponttc24
Yeah it is prob my vid card thanks for you help
11-25-2008 02:48 PM
by duponttc24 Go to last post
21 4,828
Red Faced
AndySpeed
As long as it's not out of line I guess it'll be ok; I
11-25-2008 01:54 PM
by AndySpeed Go to last post
5 857
 
L-Zero
Try using the last known good configuration option >
11-25-2008 12:43 PM
by Wrench97 Go to last post
5 647
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 7401 to 7450 of 11440 Moderators : 2
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:48 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts