Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Driver Support

[SOLVED] Need Drivers

This is a discussion on [SOLVED] Need Drivers within the Driver Support forums, part of the Tech Support Forum category. Originally Posted by BCCOMP Right click on the error>Properties>Details Tab Scroll to Hardware ID Post the info you find under


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-26-2009, 11:15 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
OS: window vista



Quote:
Originally Posted by BCCOMP View Post
Right click on the error>Properties>Details Tab
Scroll to Hardware ID
Post the info you find under Hardware ID

Hi, can you please give me the link to download the drivers for the missing one below? The below are the Hardware IDs. I have 3 base system device missing, one erthernet, one network and one SM bus controller missing. Thanks.

erthernet
PCI\VEN_14E4&DEV_1698&SUBSYS_02BE1028&REV_10
PCI\VEN_14E4&DEV_1698&SUBSYS_02BE1028
PCI\VEN_14E4&DEV_1698&CC_020000
PCI\VEN_14E4&DEV_1698&CC_0200

network controller
PCI\VEN_8086&DEV_4232&SUBSYS_13218086&REV_00
PCI\VEN_8086&DEV_4232&SUBSYS_13218086
PCI\VEN_8086&DEV_4232&CC_028000
PCI\VEN_8086&DEV_4232&CC_0280

SM bus controller
PCI\VEN_8086&DEV_2930&SUBSYS_02BE1028&REV_03
PCI\VEN_8086&DEV_2930&SUBSYS_02BE1028
PCI\VEN_8086&DEV_2930&CC_0C0500
PCI\VEN_8086&DEV_2930&CC_0C05

1st base system device
PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_02BE1028&REV_12
PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_02BE1028
PCI\VEN_1180&DEV_0592&CC_088000
PCI\VEN_1180&DEV_0592&CC_0880

2nd base
PCI\VEN_1180&DEV_0843&SUBSYS_02BE1028&REV_12
PCI\VEN_1180&DEV_0843&SUBSYS_02BE1028
PCI\VEN_1180&DEV_0843&CC_088000
PCI\VEN_1180&DEV_0843&CC_0880

3rd base
PCI\VEN_1180&DEV_0852&SUBSYS_02BE1028&REV_12
PCI\VEN_1180&DEV_0852&SUBSYS_02BE1028
PCI\VEN_1180&DEV_0852&CC_088000
PCI\VEN_1180&DEV_0852&CC_0880

__________________
kenixlee is offline  
Old 10-27-2009, 05:59 AM   #2
TSF Enthusiast
 
Riskyone101's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chicago, IL.
Posts: 4,410
OS: XP Pro SP3, MCE 2005 sp3, Vista Ultimate SP2, Windows 7 Ultimate

My System


Go here for chipset drivers: (2 of them)
http://support.dell.com/support/down...nConsent=False

Note: the chipset driver needed to be installed before any of the other drivers.

__________________
Riskyone101 is offline  
Old 10-28-2009, 02:16 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
OS: window vista



thank you so much
__________________
kenixlee is offline  
Old 10-28-2009, 07:07 AM   #4
TSF Enthusiast
 
Riskyone101's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chicago, IL.
Posts: 4,410
OS: XP Pro SP3, MCE 2005 sp3, Vista Ultimate SP2, Windows 7 Ultimate

My System


Glad you got it sorted.

You can mark thread solved under thread tools near top of this page, ty.
__________________
Riskyone101 is offline  
Old 10-29-2009, 01:50 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
OS: window vista



don't have thread solved... couldn't find it... i saw thread tool but under it don't have thread solved..
__________________
kenixlee is offline  
Old 10-29-2009, 05:16 AM   #6
TSF Enthusiast
 
BCCOMP's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: New York
Posts: 9,286
OS: Win XP SP3 / Windows 7 Beta / Open Suse

My System


Hi kenixlee,
I have moved your post to its own thread. You were not the original poster.
I am glad to here Riskyone101 as helped you in resolving your problem.

Do you have all the errors in the device manager resolved?

Bill
__________________
BCCOMP is offline  
Old 10-30-2009, 10:08 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
OS: window vista



ya...i solved it myself at last... anyway guide here did helped too...thanks
__________________
kenixlee is offline  
Old 10-30-2009, 01:26 PM   #8
TSF Enthusiast
 
BCCOMP's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: New York
Posts: 9,286
OS: Win XP SP3 / Windows 7 Beta / Open Suse

My System


Glad to hear you have it sorted out.
Sorry I wasn't more help. I am on a wireless connection that is slower than dial-up.
Bill

__________________
BCCOMP is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:35 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts