Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Driver Support

[SOLVED] drivers for xp pro/Packard bell Imedia x2415

This is a discussion on [SOLVED] drivers for xp pro/Packard bell Imedia x2415 within the Driver Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi there, I got fed up with vista on my desktop so bought xp pro, however although it installed fine,


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-09-2010, 07:15 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 23
OS: xp 3



Hi there, I got fed up with vista on my desktop so bought xp pro, however although it installed fine, I lost drivers. I am struggling to find them, could anyone please assist me? Thanks.

__________________
oopshelp is offline  
Old 11-09-2010, 07:24 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 23
OS: xp 3



the drivers i am missing are the ethernet controller and audio device on high definition audio bus.
Attached Files
File Type: txt Report.txt (318.5 KB, 111 views)

__________________
oopshelp is offline  
Old 11-09-2010, 07:40 AM   #3
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,343
OS: Win 7 SP1

My System


If the manufacturer doens't have XP drivers, then you can try and find them manually. There is a sticky at the top of the page: http://www.techsupportforum.com/f19/...rs-419050.html
__________________

Google is your Friend!
JimE is offline  
Old 11-09-2010, 08:12 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 23
OS: xp 3



Thanks I already checked the link and managed to find the nvidia ones I needed, but I cannot for the life of me get the ethernet port working. I have downloaded from realtek which is meant to be for
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_E0381631&REV_01\4&13A1538E&0&0068

But it didnt change anything.
__________________
oopshelp is offline  
Old 11-09-2010, 09:08 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 23
OS: xp 3



Sorry to double post, I now have sound, but I cant for the life of me get that ethernet port working!
__________________
oopshelp is offline  
Old 11-09-2010, 10:21 AM   #6
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,343
OS: Win 7 SP1

My System


That appears to be for RealTek chipset RTL8102E

Drivers are listed here: http://www.realtek.cz/realtek-driver...ealtek=network
__________________

Google is your Friend!
JimE is offline  
Old 11-09-2010, 12:08 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 23
OS: xp 3



thanks for that, I managed to get something called Driver Robot which found all the drivers I needed and xp is working like a dream. Goodbye slow vista!

__________________
oopshelp is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 08:50 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts