Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Driver Support

nedd driver for Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Defin

This is a discussion on nedd driver for Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Defin within the Driver Support forums, part of the Tech Support Forum category. hi br i nedd drivers for this audio controler Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-18-2009, 11:52 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
OS: xp



hi br i nedd drivers for this audio controler


Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller PCI . i install window but now i have problem with drivers thanks. i also in my pc has integrated vg.62let.c21 acer vga card i also need driver for this thanksneed driver

__________________
a2b2t is offline  
Old 12-18-2009, 12:21 PM   #2
Enthusiast
 
pat mcgroin's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Toledo Oh.
Posts: 2,862
OS: Windows 7 Professional x86 :W7 x 64

My System


You should be able to get them here.
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx

__________________
pat mcgroin is offline  
Old 12-18-2009, 01:38 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
OS: xp



i have tested it but no solution. please give mi another solution thanks.
__________________
a2b2t is offline  
Old 12-18-2009, 02:17 PM   #4
Hardware Tech Team
 
makinu1der2's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 14,884
OS: Win7,Win XP,PC LinuxOS

My System


Post the specs.

What MB are you using? You should be able to download the Drivers from the manufacturer website.
__________________
makinu1der2 is offline  
Old 12-18-2009, 02:21 PM   #5
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Kansas
Posts: 1,123
OS: Windows



Hi
Make and Model Number of computer?
__________________
hitech is offline  
Old 12-19-2009, 09:17 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
OS: xp



i dowmload from the asus web .but no function. my motherboard is m2n_e of asus but vga card is of acer vg.62let.c21. when i install audio driver that i download from asus web it say ..the HDA audio bus driver is reqired and not found ok now what i do. please help.


i also have cd of motherboard assu m2n_e but when i install audio driver it say do not support this operating system:WNT_5.1P


THIS IS ALL FOUND WHEN INSTALL AUDIO DRIVER.
__________________
a2b2t is offline  
Old 12-19-2009, 12:50 PM   #7
TSF Enthusiast
 
BCCOMP's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: New York
Posts: 9,286
OS: Win XP SP3 / Windows 7 Beta / Open Suse

My System


Open the Device Manager
Click on view (Upper left)>Show Hidden Devices
Post ALL errors you have (Yellow !)

Also on these errors:
Right Click on the error>Properties>Details Tab
Post the info you find under Device Instance ID

Do this for each error.

Thanks,
Bill
__________________
BCCOMP is offline  
Old 12-20-2009, 06:58 PM   #8
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Kansas
Posts: 1,123
OS: Windows



Your problem might be that you have installed xp with a later service pack than your motherboad cd will reconize. From looking at the info you gave, The M2N-E SLI motherboard manual matches your nforce. Did you install xp with sevice pack 1 or 2 or 3 included?
__________________
hitech is offline  
Old 12-20-2009, 08:48 PM   #9
TSF Enthusiast
 
BCCOMP's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: New York
Posts: 9,286
OS: Win XP SP3 / Windows 7 Beta / Open Suse

My System


The Acer vg.62let.c21. is a Nvidia card (GeForce 6200/6500)
You can try this driver:
http://www.nvidia.com/object/winxp_195.62_whql.html

This:
Quote:
the HDA audio bus driver is required and not found
Maybe the MS UAA Driver. You can get this driver here:
XP SP1:
http://couponmeister.com/blog/HD_Aud...88111xpsp1.exe

XP SP2:
http://couponmeister.com/blog/HD_Aud...88111xpsp2.exe

__________________
BCCOMP is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:11 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts