Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Driver Support

Gateway Notebook -

This is a discussion on Gateway Notebook - within the Driver Support forums, part of the Tech Support Forum category. hi im sorry to bring back an old thread if needed ill post elsewere. i have looked all over the


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-25-2010, 01:26 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
OS: XP SP 3



hi im sorry to bring back an old thread if needed ill post elsewere. i have looked all over the internet for countless hours and im comin here with my last bit of hope to get my comp running i have the exact same comp as the op m7315-u only i have installed windows pro 32 bit only im having trouble finding any drivers at all. audio is an issue yes but its not my biggest concern my major concern is my network controller which i cannot seem to find anywere.everest shows that i have a atheros ar5009 network adapter. here are my device id's if it helps

Network Controller
PCI\VEN_168C&DEV_002A&SUBSYS_E006105B&REV_01\4&1A9C2D41&0&00E0

Audio Device on High Definition Audio Bus
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_5051&SUBSYS_107B0390&REV_1000\4&395CBA01&0&0001
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_8086&DEV_2802&SUBSYS_80860101&REV_1000\4&395CBA01&0&0301

Modem Device on High Definition Audio Bus
HDAUDIO\FUNC_02&VEN_14F1&DEV_2C06&SUBSYS_14F10000&REV_1000\4&395CBA01&0&0102

__________________
Ark010 is offline  
Old 09-25-2010, 03:31 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
OS: XP SP 3



thx for movin the post for me it may be a bit confusing to some now anyways, if theres anyone out there that thinks they could help i'd greatly appreciate it and ill post any info needed as well to help solve the problem with audio//wireless

__________________
Ark010 is offline  
Old 09-28-2010, 12:31 PM   #3
Windows Tech Team
 
Join Date: Jul 2010
Location: SA
Posts: 1,921
OS: DOS 3.3



Hi

Install SP3 first (if you do not have it) then

Modem
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/g...reg_R1002_USEN

Network
http://www.wikidrivers.com/wiki/Athe...x/AR9xxx_win5x

Audio
Read this post
http://www.techsupportforum.com/f19/...ml#post2389728
and follow the instructions on how to install the audio (If you have SP3 then you do not have to install the Microsoft UAA driver)

Let us know if this works. If not we can find other drivers that might work.
__________________
AlbertMC2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:51 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts