Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Driver Support

DELL STUDIO 1535 BLUETOOTH problem!

This is a discussion on DELL STUDIO 1535 BLUETOOTH problem! within the Driver Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hello every1, I got a new laptop DELL STUDIO 1535. Installed Windows 7 ULTIMATE. Everything works great, windows found all


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-11-2009, 12:28 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 10
OS: Windows 7 Ultimate



Hello every1,

I got a new laptop DELL STUDIO 1535. Installed Windows 7 ULTIMATE. Everything works great, windows found all the drivers, but there is one problem : no bluetooth program. On the keyboard one flashing light shows Bluetooth letter, but there is no bluetooth application. I tried to start it by pressing the Bluetooth button on the left side of keyboard, but there goes nothing, just flashing Bluetooth light turns down. So, where can i find and install BLUETOOTH on my laptop?

Thank you.

__________________
hpeeed is offline  
Old 11-20-2009, 11:19 AM   #2
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
Dogg's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,082
OS: Win 7 SP1

My System


From the Dell website. But only if they support Win7 on your model. Otherwise you will have to wait for Dell to create the new app.

__________________

Google is your Friend!
Dogg is offline  
Old 12-02-2009, 04:25 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 10
OS: Windows 7 Ultimate



Quote:
Originally Posted by Dogg View Post
From the Dell website. But only if they support Win7 on your model. Otherwise you will have to wait for Dell to create the new app.
Thanks, it helped! I found bluetooth app. at dell.com. Everything is okay now.
__________________
hpeeed is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 10:02 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts