Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Driver Support

Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter

This is a discussion on Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter within the Driver Support forums, part of the Tech Support Forum category. I have no clue what has happened but for the past lets say 6 months, whenever I turn off my


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-30-2009, 11:58 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
OS: Vista



I have no clue what has happened but for the past lets say 6 months, whenever I turn off my computer, turn on, switch networks, or just randomly-- my internet network or wi fi will disconnect. I have Vista on a Toshiba laptop and when I first received it the adapter was functioning properly.

The whole Vista thing has alot of options that can fix the problem most them i select diagnose and repair but it doesnt work AT ALL. I have reset devices, changed IP, Binding Protocol whatever that means, and none of it works long term.

Now I have to go to Device Manager, Update then Roll back the adapter in order for it to connect. Its really time consuming and I want to know a general idea of what could be wrong before I get serviced so I don't get ripped off or anything like that. I don't understand why I would have to update it then roll it back in order for it to connect. Previously (which is probably the cause of this whole deal) i downloaded a RealTek Ethernet software required by this one modem network deal at an apartment complex I was previously living. The local area connection adapter seemed to interfere with the Atheros one, so I uninstalled it and was able to connect until I turned it off and back on again.

So if I could get some info on what could be wrong I'd really appreciate it. This is such an inconvenience whenever I am on campus and such

__________________
jrm04 is offline  
Old 07-01-2009, 03:22 AM   #2
Team Manager, Gaming
 
RockmasteR's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Lebanon
Posts: 7,196
OS: Windows 7 SP1 64 bit

My System


hello,
download the latest driver for Atheros AR5007EG for Vista from here:
http://www.atheros.cz/download.php?a...007EG&system=3

__________________



!!Please do not PM me about Tech Support!!
RockmasteR is offline  
Old 07-01-2009, 07:55 AM   #3
Microsoft MVP
 
johnwill's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Sep 2002
Location: S.E. Pennsylvania, US
Posts: 50,845
OS: Windows 7, XP-Pro, Vista, Linux

My System


I have deleted all of your other duplicate threads, please post only ONE thread for an issue.
__________________
If TSF has helped you, Tell us about it! or Donate to help keep the site up!

Microsoft MVP - Windows Desktop Experience
johnwill is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 04:01 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts