Go Back   Tech Support Forum > Automotive Center > Automotive Support

Tail Light Wiring Problems 1500 ram 07

This is a discussion on Tail Light Wiring Problems 1500 ram 07 within the Automotive Support forums, part of the Tech Support Forum category. Heres my problem. I have a 2007 Dodge Ram 1500, and I recently purchased Putco Rocket Rails with the red


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-20-2007, 07:15 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
OS: xp



Heres my problem. I have a 2007 Dodge Ram 1500, and I recently purchased Putco Rocket Rails with the red LED lights on the rear of the rails. The instructions only go up to a 2004 Dodge Ram charger for the wiring hook up, and the colors of the wires dont match up.I just need the tail light wiring diagram for a 2007.Can any one maybe give me a hand, it sure would be appreciated. Thankyou Greggg

__________________
greggg is offline  
Old 08-20-2007, 07:23 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
OS: xp



Quote:
Originally Posted by greggg View Post
Heres my problem. I have a 2007 Dodge Ram 1500, and I recently purchased Putco Rocket Rails with the red LED lights on the rear of the rails. The instructions only go up to a 2004 Dodge Ram charger for the wiring hook up, and the colors of the wires dont match up.I just need the tail light wiring diagram for a 2007.Can any one maybe give me a hand, it sure would be appreciated. Thankyou Greggg

__________________
greggg is offline  
Old 08-20-2007, 08:30 PM   #3
Automotive Team
Moderator
 
jaggerwild's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Mississippi by way of NY
Posts: 1,632
OS: Windows 7 U 64bit

My System


Hey Gregg!
This is all I have on them.


Parking Lights+ white/yel (L), white/gray (R)
Turn Signal+ wht/lt grn (L), wht/dk grn (R)
Hope we helped you, if so let us know.
__________________
Please, if you need help, start a new thread!
A Link for Viper alarm owners http://www.directed.com/Support/Prod...es/Owners.aspx
A link to Car/Truck information(WIRES)
http://www.the12volt.com/
A link to adapters(late Model Cars)
http://ifar.ca/en/
jaggerwild is offline  
Old 08-21-2007, 04:52 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3
OS: xp



Thankyou. I will let you know how i make out Jaggs
__________________
greggg is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serious Problems with Games
Hey everyone, Y'all are really my last hope, and I really hope that you can help me. Here is my system (I will post DxDiag at the end): Nvidia GeForce 7800GS 256MB Overclocked 3.0Ghz P4 Processor 2GB DDR RAM
horkrat Windows XP Support 3 04-08-2007 10:36 AM
RAM Problems
Hello, Ive got a problem with my sisters computer, weve had many problems in the past i think shes got the 'touch' :laugh: But anyway her system needed a RAM upgrade as she only had 256MB, but when i put my 1024MB (Unbranded) RAM into her sys then the computer would freeze at the POST screen!...
daz215 Other Hardware Support 8 08-08-2006 10:54 AM
RAM problems
Hello, I recently purchased 2 Kingston 256MB PC133 SDRAM for a friend of mine. His mobo specs indicated it would support 256MB PC133, but Dell wanted to sell him the chips for $80 bucks a piece, so I bought it online for $35 each. I tried to install the RAM for him, but his PC would not...
Jordan Other Hardware Support 6 07-04-2003 09:17 AM
More Ram Problems
Ok this is the story, (novice here) I had a pc with 64mb but I got another 128 mb of ram put in. The first attempt failed by the guy apparently I had a apprentice I went back to the store and they told me they had fixed it. I'm trying to download Deer Hunter for my son it uses 128mb of ram...
OzBeachGirl Other Hardware Support 3 06-10-2003 06:07 PM
RAM problems on 486...
okay, here's the scenario: i've got a 486/100mhz with 8mb of ram. i get these 2 extra 4 mb cards, put them in the next two memory bays. start up the computer, everything seems to be fine, BIOS says '16384kb OK'. so it goes into the regular startup thing...'Starting Windows 95...' all of a...
darklightBoy Other Hardware Support 6 06-28-2002 04:54 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:22 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts