Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Motherboards, Bios & CPU

[SOLVED] Front Panel Audio Connection ...Intel D945GNT

This is a discussion on [SOLVED] Front Panel Audio Connection ...Intel D945GNT within the Motherboards, Bios & CPU forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, Recently I cleaned my motherboard D945GNT and for that I had to remove the cabling including that of front


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-16-2009, 02:49 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
OS: Windows 7



Hi,
Recently I cleaned my motherboard D945GNT and for that I had to remove the cabling including that of front panel audio. From the front audio solution I get three separate cables and they are: Mic In Gnd[2pin], Mic Bias[1pin], S-L[2pin] and S-R[2 pin]. The motherboard has a 10pin audio port. I dont know where to connect which. I have attached the front panel specification of my motherboard for convenience. Most probably the audio solution is an AC '97 header.

[Just so you know my front panel has an audio_out and mic_in jacks and they worked fine]
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	FrontPanel.JPG
Views:	205
Size:	97.5 KB
ID:	60346  

__________________
zakimak is offline  
Old 11-18-2009, 06:15 AM   #2
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
Dogg's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,071
OS: Win 7 SP1

My System


Mic In - pins 1 & 2
Mic Bias - pin 3
S-L - pins 9 & 10
S-R - pins 5 & 6

__________________

Google is your Friend!
Dogg is offline  
Old 11-18-2009, 06:26 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
OS: Windows 7


Evil

Thank You for replying :) I had it fixed yesterday and the combination was just the one you sent. I should have sent the update but forgot to do so.

Thanks once again!
__________________
zakimak is offline  
Old 11-18-2009, 06:50 AM   #4
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: May 2005
Location: USA
Posts: 24,230
OS: XP Professional



Hey, my team mate Dogg hit it on the head anyhow, didn't he? Nice work Dogg! Anyhow, we are glad you have it working so will mark it as solved.
__________________
Tumbleweed36 is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 08:26 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts