Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Motherboards, Bios & CPU

my computer starts but nothing shows on monitor

This is a discussion on my computer starts but nothing shows on monitor within the Motherboards, Bios & CPU forums, part of the Tech Support Forum category. hi i am having trouble getting my computer working it turns on and i hear the hard drive running and


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-22-2009, 11:48 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
OS: windows xp home



hi i am having trouble getting my computer working it turns on and i hear the hard drive running and the fan works but nothing shows on monitor i have tried alot! of things like soft reset taking out the battery the ram moving the jumper to reset bios everything none work i think it is my on board graphics chip i have a radeon x1300 to put in but i cant get it to load :( plzzzz helpp!!!

__________________
motocrosspunk07 is offline  
Old 02-23-2009, 12:31 AM   #2
Registered Member
 
andy12223618's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 13
OS: xp



Did you check out your monitor connector.
i ve met a queation like you ,at last,i found that the connector cant work.

__________________
andy12223618 is offline  
Old 02-23-2009, 06:37 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
OS: windows xp home



i have tried 3 monitors i tried reseting my bios and even a different powers supply
__________________
motocrosspunk07 is offline  
Old 02-23-2009, 08:44 PM   #4
dai
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 74,478
OS: win 7 32x 64x rtm



what are you running
video card
cpu
m/board
ram
power supply
brand
wattage

check the listings in the bios for voltages and temperatures and post them

list brand and wattage of the other psu's you have tried
__________________
dai is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 07:16 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts