Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Motherboards, Bios & CPU

Ms 6541 V2.1 Jumper Settings

This is a discussion on Ms 6541 V2.1 Jumper Settings within the Motherboards, Bios & CPU forums, part of the Tech Support Forum category. I have an old MS 6541 v2.1 with the jumpers missing on the: JFANG_SEL1 JFANG_SEL1 These are located close to


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-03-2009, 06:35 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
OS: XP



I have an old MS 6541 v2.1 with the jumpers missing on the:

JFANG_SEL1
JFANG_SEL1

These are located close to the motherboard 12 volt pwr supply connector

Also by the CMOS battery is the JBAT1, JPWD1 and the JTBL1

I an not sure if all need jumpers I am looking for original jumper settings.

I have looked at the MSI site and Compaq/HP but no luck

If some would be able to help me I would appreciate it

Sailor77

__________________
Sailor77 is offline  
Old 05-12-2009, 11:05 AM   #2
Registered Member
 
takagashi's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
OS: XP pro sp2



JFANV_SEL1 --open
JFANG_SEL1 --open

JTBL1 - open (near usb)
JPWD1 - close
JBAT1 - if nr 1 is on battery site then close 2&3 (middle and down)

I have no idea - original settings or not - but NOW i use this MoBo and all is ok :>

Taka.
__________________
takagashi is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 02:59 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts