Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Motherboards, Bios & CPU

ecs M810D

This is a discussion on ecs M810D within the Motherboards, Bios & CPU forums, part of the Tech Support Forum category. I recently bought this board but dont have software for it ,it has lan and graphics and sound built into


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-23-2004, 05:38 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1
OS: winME


Question

I recently bought this board but dont have software for it ,it has lan and graphics and sound built into it but cant seem to find it anywhere..ANY ideas..????

__________________
iyamgary is offline  
Old 10-25-2004, 09:53 AM   #2
TSF Team Emeritus
 
Join Date: Oct 2004
Location: Omaha, The Center of the Universe
Posts: 7,633
OS: WinXP, Win2K3

My System

If this is a socket A MB, the ECS M810D, is also know as the K7SOM, or PCChips M810D. PCChips made a number of boards under different names.

http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Product...x?detailid=317

If this is what you MB looks like, you can download the drivers here:
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?categoryid=1&typeid=4&detailid=79&DetailName=Driver&DetailDesc=K7SOM(1.3)&MenuID=45&LanID=0

__________________
crazijoe is offline  
Old 09-02-2006, 09:18 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
OS: xp home


Need help re: ECS K7SOM+ This motherboard went "totally dead" 3X already. (no post, no boot). I set it aside for a month or 2 and it becomes "alive" again.Reconnected everything and went back to normal. The other day, it "went dead" again (the characters you see in the BIOS became corrupted and it went off) That happened after I've connected a DVD drive. Tried clearing the CMOS and change the CMOS battery and power supply but it's still dead. Anyone who has encountered such (even with other mobo models) and is there a fix for this?
__________________
zeeten is offline  
Old 09-05-2006, 05:34 AM   #4
TSF Team Emeritus
 
Join Date: Oct 2004
Location: Omaha, The Center of the Universe
Posts: 7,633
OS: WinXP, Win2K3

My System

zeeten,
Hello and welcome to TSF.
You might want to start a new thread. This way you will get maximum exposure, and more techs to see your problem.
__________________
crazijoe is offline  
Old 12-31-2008, 04:40 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
OS: XP



I have a socket A, M810D motherboard.
I recently upgraded the OS to XP3. A few days ago I noticed that the system is not recognising my CD rom it is a LG Electronics GCR 8532. How can I proceed to reinstall my CD rom.

__________________
EltonMc is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 12:47 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts