Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Removable Media Drives

yellow triangle with exclamation mark

This is a discussion on yellow triangle with exclamation mark within the Removable Media Drives forums, part of the Tech Support Forum category. My problem is that my computer is not reconnizing my dvd drives. When I go under computer and device manager


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-24-2011, 01:02 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
OS: Windows 7



My problem is that my computer is not reconnizing my dvd drives. When I go under computer and device manager and look at drives they are there but their is a yellow triangle with exclamation point in the middle. Please advise how to reinstall both of my dvd drives. I have tried to uninstall and re-install.

Bubba Hanvey

__________________
Bubba Hanvey is offline  
Old 05-24-2011, 03:23 PM   #2
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
Dogg's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 15,899
OS: Win 7 SP1

My System


Unninstall the drives in Device Manager and reboot. Windows should automatically reinstall the drivers.

Have there been any changes to the system since the last time the drives were operational (software or hardware)? Or have you had the case open?

__________________

Google is your Friend!
Dogg is offline  
Old 05-24-2011, 04:34 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
OS: Windows 7



Quote:
Originally Posted by Dogg View Post
Unninstall the drives in Device Manager and reboot. Windows should automatically reinstall the drivers.

Have there been any changes to the system since the last time the drives were operational (software or hardware)? Or have you had the case open?
I removed the drives and rebooted but it still didn't find them., It had a problem loading the software. any advise please.

Bubba
__________________
Bubba Hanvey is offline  
Old 05-24-2011, 04:35 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
OS: Windows 7



Also there have been no changes to system and the case hasn't been opened.
__________________
Bubba Hanvey is offline  
Old 05-24-2011, 10:21 PM   #5
dai
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 74,479
OS: win 7 32x 64x rtm



check they are listed in the bios

try a new data cable on them

__________________
dai is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
laptop sees a yellow triangle for wireless AP
Ok BEFSR81 (192.168.1.1) is connected to the Modem. I have a cable from one of the BEFSR81's LAN ports going to WRT54G (192.168.2.1) WAN port. My computer is connected to the BEFSR81. I can not access the setup page (http;//192.168.2.1) from my computer, maybe I am not suppossed to be able to...
guppy1 Networking Support 7 05-19-2011 07:54 AM
system slowing and yellow triangle issue
i think my issue may be due to some malware. I have noticed recently that when playing crysis or STALKER the games eventually will show some slowing and odd studering. when exiting either game i notice a yellow triangle in my taskbar. hovering over it yeilds no info and clicking it does nothing. i...
InSayNe Resolved HJT Threads 13 04-19-2011 07:52 AM
yellow triangle
well im sure this has been asked before but im getting a little yellow triangle with an exclamation point in the center in my task bar. it doesnt respond to hover or right or left clicks. I show no errors in my device manager and am a little confused as what it means. yesterday was the first time i...
InSayNe Windows 7 Support, Windows Vista Support 18 04-03-2011 01:34 PM
Yellow triangle
I have a yellow triangle with an exclamation mark on the Internet connection on the bottom right. The laptop won't connect but I have had the router checked and everything seems ok. Please can you help me?
Donnayc Windows 7 Support, Windows Vista Support 10 03-02-2011 04:07 PM
yellow mark in device manager
Hi, next to network adaptors there are yellow marks in my device manager...as follows.\ ??(yellow mark) Other devices ??? (yellow mark) Unknown device ??? (Yellow mark) Unknown device Why it shows like that? Do I need to install any drivers??? it is xp professional
comonforall Networking Support 1 02-18-2011 05:14 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:09 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts