Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Removable Media Drives

Burning reports successful, but nothing on DVD after burn.

This is a discussion on Burning reports successful, but nothing on DVD after burn. within the Removable Media Drives forums, part of the Tech Support Forum category. I have a HP Pavilion dv7 Notebook PC running Vista Home Premium SP2. I have used this system to burn


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-04-2010, 11:17 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 45
OS: Vista Home Prremium SP2

My System

Question

I have a HP Pavilion dv7 Notebook PC running Vista Home Premium SP2.

I have used this system to burn family movies to DVD before and have even pulled some of our favorite old VHS movies onto my system as an .avi and then burnt the .avi to backup DVD playable in our standalone DVD player. I use ConvertXtoDVD or Nero to burn.
We made a movie at a birthday party last week and I finally got around to trying to burn it to DVD yesterday.
I first tried using ConvertXtoDVD. It went through the entire process and reported a successful burn, but there was nothing on the DVD+R. So I tried using Nero and again it went through the entire process and reported a successful burn and again there was nothing actually on the disk. I tried several times and used a few different disks, but every time it seemed as though everything worked just fine, but there was nothing actually on the DVD after the burn.
Oddly I can put any CD or DVD in my system and it will play them.

Any ideas as to why it would seem like the burn is successful, but nothing actually burnt onto the DVD?

Thanks for any help.

__________________
Magnus_Rexel is offline  
Old 04-16-2010, 10:14 AM   #2
Moderator,
- Hardware
- Networking
 
Dogg's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 16,104
OS: Win 7 SP1

My System


Try burning a plain data disc and see what happens.
__________________

Google is your Friend!
Dogg is online now  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 07:58 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts