Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > File and Application Sharing

I can't Upload Files ot the Internet. What's my problem?

This is a discussion on I can't Upload Files ot the Internet. What's my problem? within the File and Application Sharing forums, part of the Tech Support Forum category. I'm trying to upload file via internet on various sites: Youtube, Facebook, Myspace, Flickr, Photobucket, and even yahoo E-mail, yet,


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-12-2008, 09:48 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
OS: Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3



I'm trying to upload file via internet on various sites: Youtube, Facebook, Myspace, Flickr, Photobucket, and even yahoo E-mail, yet, it won't upload.

On the E-mail, it never stops uploading; no error message, nothing, it just keeps going on and on and on and on...

On youtube it does exactly the same as my e-mail, but as i think its going to be fone, like 98%, it stops. NOTHING happens.

On Facebook and Myspace I start the upload, then a split second later it says error, cannot complete upload, and i can only cancel it. I try again and again it doesn't work.

Finally on Flickr and Photobucket It uploads about 20% and then it has a error message.

Can Someone please help me? Anyone have the same problem?

It's been fine before, but then a year before it just stopped. I've lived with it but i'm tired of this!

__________________
Air1306 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 11:53 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 435
OS: OSX/Linux/XP



I think if this were my own problem, I'd recheck my firewall and AV settings.

__________________
qbawl is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2008, 04:04 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: pa
Posts: 16
OS: vista home


Send a message via AIM to Co.45

Most of those sites use active x to handle the uploads?

you could try to see if thats the issue but id have to agree id check firewall and internet settings seeing what my security setting were at.

check everything internet like all the setting in the network center connections and firewall options if it was fine at one point then you either changed the settings some how or you have a virus try to run a scan if nothing else works!

if you can run a boot time scan then do it. alot more pops up then virus scans while your operating system is running. (also running in safe mode while scanning will find some tricky ones)
__________________
Co.45 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2008, 04:42 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
OS: Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3



Well, its not a virus problem , i can confirm that. I really don;t know whats happening, could it be a corrupted file?
__________________
Air1306 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2008, 03:55 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: pa
Posts: 16
OS: vista home


Send a message via AIM to Co.45

Did you check all of your connection settings and firewall settings?

that would be the first thing i checked!

What error message are you getting that would help alot in telling you how to fix it


Oh and i've had Mccafe and Norton both miss Malware in both my systems ive seen them both actually let me install programs infected with them and not even catch it!

I didnt realize it till i did a boot time scan with avast!

If you can get online and surf id bet some money that your settings are off or you have a virus!

if active x was corrupt you wouldnt be able to watch youtube vids and even navigate some sites
__________________
Co.45 is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2008, 08:05 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
OS: Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3



well, its not my Active X problem. I can view stuff just fine. And it won't be a virus problem, cause I just said that. I need some way to find out if there is a currupted file or somethign without reformatting my PC! I don't want to reinstall everything again!
__________________
Air1306 is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2008, 06:28 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: pa
Posts: 16
OS: vista home


Send a message via AIM to Co.45

Quote:
Originally Posted by Co.45 View Post
If you can get online and surf id bet some money that your settings are off or you have a virus!

If your sure you dont have a virus then its your settings and no one can change your settings but human beings! and virus

good luck finding it!
__________________
Co.45 is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2013, 09:05 PM   #8
Registered Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
OS: Windows 7



I have had that problem. I just checked into my anti-virus and went to 'proactive defense' under 'Settings' I found two virus like activities one was a worm and the other was Trojan-like Activity. My anti-virus had marked them 'Awaiting User Prompt' I highlighted them and Quarantined them. I went back and uploading problem's gone! Your anti-virus may have different terms but the functions should be there. Good Luck!
__________________
JB-Steel is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2013, 11:33 AM   #9
Moderator - Networking
 
TheCyberMan's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: The Cyberverse
Posts: 6,935
OS: W8 Prox64,Windows 7 Ult 64-Bit SP1, Mac OSX 10.8.2 Mountain Lion, Android 4.1.1 Jellybean, IOS 6

My System


Disable or uninstall your firewall and anti-virus this wiil reduce security.

If you uninstall remember you have a copy of your firewall and anti-virus befoe doing test.

Try downloading and installing you firewall and anti-virus after doing test.

You can have Malwareberytes and Super anti-spyware without the background scanners.

__________________
TheCyberMan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 03:06 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts