Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Protocols and Routing

Lorex Security Cameras

This is a discussion on Lorex Security Cameras within the Protocols and Routing forums, part of the Tech Support Forum category. We have a Lorex L14Q684C cctv security system in place here at work. When I first installed the system I


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-19-2007, 01:04 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
OS: 2000 SP4 - XP pro SP2



We have a Lorex L14Q684C cctv security system in place here at work. When I first installed the system I had no problems viewing the cameras remotely, either across the network or from home. As of about 2 months ago I was no longer able to view them from a web page. Previously, all we had to do was type in the static IP address that was set up for them and the page would come up. I have since shut down the system, tried resetting it to default and starting over but to no avail. I have made sure that nothing has changed on the router, everything seems to check out fine. Any suggestions would be great.

Thanks in advance!

__________________
jwarren2584 is offline  
Old 10-21-2007, 08:53 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
OS: Windows Vista



I have a few questions for you?
How is it routed? Modem make and model? Router make and model?
Can you still access it on the internal network with either a web browser or the supplied program?

__________________
UKenshin is offline  
Old 10-22-2007, 06:27 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
OS: 2000 SP4 - XP pro SP2



It is routed through a Netgear FVS318v3 Router. Everything on our network talks through this router. Our modem is an Adtron T1 from Logix(T1 provider). We are unable to browse to the cameras from anywhere, not here locally or remotely. Even the supplied program does not pick it up.
__________________
jwarren2584 is offline  
Old 09-27-2009, 10:15 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
OS: windows xp



Did you happen to change your screen saver lately? We had done this awhile back and never thought it would shut down our remote view capability, but it did.It took hours and hours of trying different things and contacting support at Lorex to no avail.My wife finally "clicked" and turfed the new screensaver (photos of our grandchildren) and all was well again.
__________________
romaxauto is offline  
Old 10-24-2011, 11:12 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
OS: XP sp3



trying to do a repair on a Lorex LH110 Eco. the customer states that he has no color display on the cameras inside the bar, but the cameras outside work just fine and are in perfect color. any suggestions?

thanks

J
__________________
droppedsubar is offline  
Old 10-24-2011, 11:36 AM   #6
Management Team Networking
 
Join Date: Sep 2010
Location: Oregon
Posts: 15,715
OS: Vista/Win7



Thanks for the comments but this thread is old and will now be closed.

Wand3r3r is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

    Thread Tools Search this Thread
    Search this Thread:

    Advanced Search

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is on
    Smilies are on
    [IMG] code is on
    HTML code is Off
    Trackbacks are Off
    Pingbacks are Off
    Refbacks are Off


    Post a Question

    Gear in this thread


      » Site Navigation
       > FAQ
        > 10.0.0.2


      All times are GMT -7. The time now is 11:40 PM.


      Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

      Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts