Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum


Post New Thread
Threads in Forum : Protocols and Routing Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
Drjuice164
Hey fella's first post here, first time here period really.
05-09-2007 08:04 PM
by Drjuice164 Go to last post
0 977
 
Ruzzy
Hi Ruzzy, From what I can understand is that you want a
05-09-2007 06:15 PM
by brunob Go to last post
7 4,326
Idea
hassan_mj
Hi, You can try to use USB Redirector from
05-08-2007 02:11 AM
by Donald Tooms Go to last post
2 2,602
 
deandean
I am a new for IPv6 and confused with IPv6 IP
05-07-2007 01:24 PM
by deandean Go to last post
0 2,781
 
janet129wv
You have a worm, I'm going to toss you over the fence to
05-07-2007 06:51 AM
by johnwill Go to last post
8 3,464
 
zillah
While I was reading through the below resources, I came
05-04-2007 09:49 PM
by zillah Go to last post
0 1,031
 
fleming6
Glad we could help you get going.
05-03-2007 02:57 PM
by johnwill Go to last post
5 2,536
 
teamost
It's been too long since I've see a dial-up account for me
04-29-2007 05:25 PM
by johnwill Go to last post
3 4,041
 
TreborB
You're welcome, glad you were able to resolve it.
04-29-2007 05:23 PM
by johnwill Go to last post
15 1,162
 
mcangus
We have over 6000 clients across the US. They connect to
04-26-2007 09:26 AM
by mcangus Go to last post
0 748
 
Sher1ock19
If you got banned from somewhere, then it's obvious they
04-23-2007 12:06 AM
by V0lt Go to last post
4 1,250
Post
nexusxox
Get more information than pass it on to the IT departments
04-22-2007 08:02 PM
by levi.rogers Go to last post
5 3,531
 
Douglasfermie
Connect a machine to the first router, get it connected to
04-22-2007 11:32 AM
by johnwill Go to last post
9 12,161
 
Tombo
Check in the BIOS to make sure it didn't get set to
04-22-2007 11:31 AM
by johnwill Go to last post
12 4,046
Post
chmohan
On the remote machine you're connecting to (VPN server),
04-19-2007 10:58 AM
by johnwill Go to last post
2 841
 
ChuckT
Well I got it. No thanks to Linksys CS or comast CS.
04-16-2007 05:27 PM
by ChuckT Go to last post
7 2,694
Cry
nicko1
Did you power cycle the modem when you changed the
04-15-2007 04:03 PM
by johnwill Go to last post
2 2,298
 
Ascendancy
Yea that's what I thought too. It's set to port
04-15-2007 03:41 PM
by Ascendancy Go to last post
2 1,863
 
nickahl
Hello! I have a MPLS packet where the payload is IP and
04-14-2007 11:27 AM
by nickahl Go to last post
0 1,427
 
truben 36
Ok, thanks for the feedback. :smile:
04-13-2007 05:27 PM
by johnwill Go to last post
15 4,668
 
terryeisner
thanks terryeisner i'll have a look and c if i'm up to date
04-12-2007 11:15 AM
by pod666 Go to last post
5 4,610
 
Kowalski
I am trying to run the program "Roger Wilco" on my
04-11-2007 10:29 AM
by Kowalski Go to last post
2 1,471
 
RainyRat
Hi all, We have a problem with our network; it consists
04-11-2007 09:02 AM
by RainyRat Go to last post
0 2,601
 
jvpgomes
As I aware, it's not possible to do it.. and I don't know
04-11-2007 07:31 AM
by picohat Go to last post
1 836
 
truben 36
Have a look on this wireless network setup tutorial, it
04-11-2007 07:27 AM
by picohat Go to last post
1 1,933
Pin
Goneval
Please refer to the Tech Support Forum Rules & Conduct, we
04-10-2007 03:52 PM
by johnwill Go to last post
1 5,379
 
ThunderShield
www.routerstudio.com
04-10-2007 02:50 AM
by Pietje Go to last post
2 16,373
 
TheAtheist
ok thanks. I think i fixed it anyhow. Thanks for the link.
04-09-2007 03:03 AM
by TheAtheist Go to last post
2 1,120
 
A_D
i still have this problem. cant find anything on the
04-09-2007 01:29 AM
by A_D Go to last post
1 1,230
 
Desertfox
Upgrade the firmware to the newest version depending on
04-07-2007 11:12 AM
by mar.severus Go to last post
1 2,859
 
Xenoce
My solution is only partial. Updating the router firmware
04-06-2007 08:10 PM
by Xenoce Go to last post
4 3,532
 
acat550
I have a linksys BEFSR41v4 which is hooked up to 2
04-05-2007 09:51 PM
by acat550 Go to last post
0 945
Question
TechHelp24
Either your modem has an integrated router or you have a
04-05-2007 04:14 AM
by crazijoe Go to last post
5 2,821
 
DustinWS6
Well, I can't even get connection through my router
04-04-2007 08:29 PM
by DustinWS6 Go to last post
5 2,550
 
Anatole
If it was running before, and suddenly is misbehaving, I'd
04-04-2007 06:03 PM
by johnwill Go to last post
3 802
 
Doofus™
Truthfully, all you need is WPA/WPA2 encryption. SSID
04-04-2007 06:01 PM
by johnwill Go to last post
2 2,712
 
smittydotbat
I was asked to add a dial-up (ppp) connection to a large
04-04-2007 01:10 PM
by smittydotbat Go to last post
0 826
 
Mrs. Blaileen
I'd like to know exactly what can be learned from a
04-03-2007 11:45 AM
by Mrs. Blaileen Go to last post
0 898
Cry
smz
I've tried openvpn and cisco's vpn client to no avail. I
04-02-2007 05:57 PM
by smz Go to last post
2 13,700
 
ron knight
Thank you both for our repies...a local friend solved my
04-02-2007 11:23 AM
by ron knight Go to last post
3 2,500
 
Jogna
You don't need a static IP address to forward ports, just
04-01-2007 12:35 PM
by johnwill Go to last post
3 4,026
Angry
radiobrandon
Is the ftp port (21) forwarded to a certain computer? If it
04-01-2007 07:37 AM
by Aelobin Go to last post
1 1,268
 
yummi
Start, Run, CMD to open a command prompt: Type the
03-31-2007 02:45 PM
by johnwill Go to last post
2 733
 
Phobetor
Apparently, you missed the Tech Support Forum Rules &
03-31-2007 02:45 PM
by johnwill Go to last post
1 1,128
 
Alita
If you see one port working, and the same cable and
03-31-2007 02:44 PM
by johnwill Go to last post
1 2,461
 
dukebauer
I have had some experience with symbol APs. We had one that
03-29-2007 12:59 PM
by crazijoe Go to last post
3 1,542
Question
jorene
I did steps 1 through 3 on both of the computers (desktop &
03-28-2007 06:15 PM
by jorene Go to last post
2 6,306
 
frazzled
Did you do a factory reset and reconfigure the router? If
03-28-2007 10:55 AM
by johnwill Go to last post
1 1,300
 
jerkin
Sounds like you're on the road to happiness. :smile:
03-23-2007 06:26 AM
by johnwill Go to last post
5 2,425
 
erikkl2000
You don't have to use Port 3389 for RDP. Set one
03-23-2007 03:18 AM
by Chevy Go to last post
2 2,669
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 2901 to 2950 of 3398 Moderators : 3
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:48 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts

 

Partially Powered By Products Found At Lampwrights.com