Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Protocols and Routing

Can't type router password

This is a discussion on Can't type router password within the Protocols and Routing forums, part of the Tech Support Forum category. Hey, I'm using a stock FIOS router Actiontec MI424WR, and I'm trying to access the router settings at 192.168.1.1. I


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-15-2011, 03:24 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 10
OS: Windows Vista SP1



Hey, I'm using a stock FIOS router Actiontec MI424WR, and I'm trying to access the router settings at 192.168.1.1. I type in my username fine, but when I type the password, each keystroke gives me more than one digit. Even holding Ctrl adds one, and letting go removes three characters. I've never seen this happen before, and I've tried it on two computers and three different browsers. I see that people recommend hard-resetting the router, but I was wondering why this has happened, or if there are alternate fixes.

__________________
Kryzm is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2011, 06:59 AM   #2
Moderator - Networking
 
etaf's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK, Surrey
Posts: 5,670
OS: XP-SP3, Vista-SP2



i have seen before , when using a different browser and only IE would work - but
Quote:
and I've tried it on two computers and three different browsers.
so not sure I can help further other than a reset as advised

__________________
Wayne

etaf is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2011, 12:12 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 113
OS: win7



That appears to just be a security measure that Actiontec uses. I guess if someone is looking over you shoulder, everytime you hit one key it puts three *** in the field. Just ignore what you see.

Actiontec MI-424-WR - Tech Support Guy Forums
__________________
guppy1 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2011, 04:23 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 207
OS: Win 7 Pro x64



I have fios. That's normal. It's suppose to prevent shoulder surfing. Pay no attention to what shows up, just type the password and log in.
__________________
PinoyIT is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
possible trojan/hijack attempt/windows security issue
It started with windows xp security center refusing to open Firefox or IE. It popped up a window stating there was a trojan keylogger virus. I tried some online scans and only found a firewall and virus scan override registry changes. I did a system restore but on reboot I was asked what...
dell1234 Resolved HJT Threads 9 03-23-2011 01:50 PM
Google Redirecting Virus (reposting after 2 weeks)
So when i ever i click on a link from a google search i am redirected to a new website. I haven't recently downloaded anything that i think maybe the cause. My computer is just an old hp running xp with 768mb ram. The problem happens in all browsers but the ones i use most are Firefox and...
blackbrawler Inactive Malware Help Topics 23 03-20-2011 08:12 PM
Viruses/Malware...google redirect/ad background/etc
Got a few problems on my hands and hope it is not beyond repairable, reformat. I have the google redirect that is happening, also have a talking ad background that I do not know where it comes from. All browsers are closed and it still comes up. Also, I get a bubble pop sound all the time,...
uofmx12 Inactive Malware Help Topics 8 02-10-2011 11:24 PM
[SOLVED] VCExpress Problem, Probably AppData\Permissions Problem?
I think it should be related to this forum because I think the problem is something with AppData \ Permissions which is related to Windows 7. I'm having a problem while running\installing Visual C++. The problem started 2 days ago, it did work before. When I'm trying to run I'm getting this...
benben12 Windows 7 Support, Windows Vista Support 8 02-09-2011 01:45 PM
Spyware/Malware Help
Hi I have followed your first step instructions reset my internet options etc but my browser is still redirecting me to all different websites that I do not choose and also is running quite slow. My browser is redirecting me through the following url and then onto different websites...
kbabe28 Resolved HJT Threads 22 01-20-2011 06:44 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 01:32 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts