Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Cabling and Network Cards

[SOLVED] Cannot access 192.168.0.1 for DLink DI-524

This is a discussion on [SOLVED] Cannot access 192.168.0.1 for DLink DI-524 within the Cabling and Network Cards forums, part of the Tech Support Forum category. Firstly, I only have fairly basic knowledge of this stuff - hence my problem! I'm trying to set up a


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-08-2010, 11:54 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 24
OS: Vista



Firstly, I only have fairly basic knowledge of this stuff - hence my problem!

I'm trying to set up a wireless router but cannot access the wizard - which I understand is at 192.168.0.1
All I get is a "problem loading page" message saying "The connection was reset - The connection to the server was reset while the page was loading.".
And when I try to ping (via cmd) it simply says "request timed out".

The wireless router "sits on top" of my ADSL router/modem box and I know it works as I can see "dlink" in my list of available wireless networks (and my other laptop can connect without problem to this unsecured connection). Problem is that I cannot access the wizard to set the security.

And 192.168.1.1 simply takes me to my ADSL router.

I spoke to my ISP (who provided the ADSL router/modem (a "no name brand" box) because I thought that may have some sort of firewall preventing me from accessing it, but they say there isn't one.

Stuck. Help / Advice?

__________________
SimonaB is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 01:06 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 24
OS: Vista



Never mind - Doh - network router / modem cabling was wrong.
How much more basic does it get?!
__________________
SimonaB is offline   Reply With Quote
Reply
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 12:23 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts