Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum > Modems/Cable/DSL/Satellite

what is the username and password for THOMSON TG585 v7?

This is a discussion on what is the username and password for THOMSON TG585 v7? within the Modems/Cable/DSL/Satellite forums, part of the Tech Support Forum category. hey everyone, im new here, i made a account hoping you guys could help me out. im trying to do


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-02-2010, 07:34 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
OS: xp


Exclamation

hey everyone, im new here, i made a account hoping you guys could help me out.

im trying to do DMZ for my ps3, everything was going fine till i needed to do some settings from my pc. it says i need to go to this site to finish setting up the DMZ http://192.168.1.254/cgi/b/publicip/...SIGN_PUBL_ADDR BUT I CANT FREAKEN FIND OUT WHAT THE PASSWORD/USERNAME IS! i tried everything, administrator as username with blank password, admin, administrator with the cereal number of the modem as the password NOTHING IS WORKING D:

please help me :(

__________________
lonewolf1994 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 09:55 PM   #2
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 20,021
OS: Windows O/S'es



Hello and welcome to TSF!

Try the default username is Administrator (case sensitive) the default password is blank.
If this won't work, you can do router reset to the factory default by using a Paperclip or a pen and push the reset button for about 10sec then release it.

__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2010, 01:58 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
OS: xp



hello everyone, im having a problem. im trying to do DMZ for my ps3. the instructions says i need to go to my router page which is http://192.168.1.254/ and there is suppose to be a menu on the left which has a menu called toolbox.

however i can not find the menu.



p.s sorry for the small pic :(

help please!

heres the menu im suppose to have

__________________
lonewolf1994 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2010, 09:53 PM   #4
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 20,021
OS: Windows O/S'es



Please try this link to access DMZ =>http://192.168.1.254/cgi/b/publicip/...SIGN_PUBL_ADDR

BTW...the print screens are not helpful, you need to save it in a higher resolution then attach it here.
__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2010, 01:36 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
OS: xp



when i went on that site its asking me for a username and password, do you know what it is? ( i reset my router so it should be the default username and p[password i think)
__________________
lonewolf1994 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2010, 09:36 AM   #6
2xg
Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP
 
2xg's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: Aug 2009
Location: SoCal
Posts: 20,021
OS: Windows O/S'es



You were able to provide me snapshots in your initial Post, it means that you were able to logon to your router, you may use the same LogIn.
__________________

Microsoft MVP 2011-2013 Windows Expert Consumer
Networking Articles & Tutorials
2xg is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2010, 01:17 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
OS: xp



Quote:
Originally Posted by 2xgrump View Post
You were able to provide me snapshots in your initial Post, it means that you were able to logon to your router, you may use the same LogIn.
the problem is,when i go to the routers main page, it automaticly logs me in as "user"

__________________
lonewolf1994 is offline   Reply With Quote
Reply
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 03:37 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts