Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum

Post New Thread
Threads in Forum : Modems/Cable/DSL/Satellite Forum Tools Search this Forum
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
Sparrowfc
I'd like to think I'm relatively clued up RE computer issue
11-18-2009 08:25 PM
by Sparrowfc Go to last post
0 447
 
Kicks
If I had to guess, I'd say it happens in the afternoon, the
11-18-2009 12:43 PM
by johnwill Go to last post
5 552
 
nateclimbs
All's well that ends well. Thanks for the feedback.
11-18-2009 12:40 PM
by johnwill Go to last post
3 4,063
 
oOBudzOo
As long as something is connected to the modem it'll flash
11-17-2009 06:25 PM
by ebackhus Go to last post
7 28,061
 
elvenmunky
You should always use a wired connection to configure a
11-17-2009 04:21 PM
by johnwill Go to last post
1 789
 
blueveetwo
That was the first thing I tried, to no avail. I seem to
11-17-2009 12:22 PM
by blueveetwo Go to last post
2 555
 
VanessaBradford
Does the machine connect using a wired connection? What
11-17-2009 11:00 AM
by johnwill Go to last post
1 2,239
 
latonya
I'm going to guess that the school isn't providing free
11-17-2009 10:59 AM
by johnwill Go to last post
1 474
 
DANNTECH
I have a campus of 3 buildings. Each building has a Comcast
11-16-2009 08:00 PM
by DANNTECH Go to last post
0 973
 
jxm
found the problem - some dumbass had changed the password
11-16-2009 02:20 PM
by jxm Go to last post
2 2,001
 
Asway
If you have to keep resetting the modem, you have modem or
11-16-2009 01:19 PM
by johnwill Go to last post
4 1,488
 
jgplhh
That sounds like a hardware issue, most likely the modem,
11-16-2009 01:18 PM
by johnwill Go to last post
3 609
Thumbs Down
anarchy1
Or you could do that. :grin:
11-16-2009 01:17 PM
by johnwill Go to last post
3 2,822
 
Stormtroopman
I'd be thinking malware, this is a classic symptom of it.
11-16-2009 01:17 PM
by johnwill Go to last post
1 516
 
toim
Thanks for the suggestion. I'll give it a try.
11-16-2009 08:14 AM
by toim Go to last post
2 2,445
 
whach
i encountered the same problem!!! we have the exactly the
11-16-2009 03:25 AM
by rockerz_jaeck Go to last post
2 6,032
 
Wildgoose123
Well, I'd suggest you get your friend to bring his modem
11-15-2009 12:28 PM
by johnwill Go to last post
1 1,147
 
karl46
Other than swapping hardware, I don't have any
11-15-2009 12:25 PM
by johnwill Go to last post
1 840
Question
jan.larsson66@h
Hi and thx for a great site! I'm having trouble with my
11-15-2009 08:46 AM
by jan.larsson66@h Go to last post
0 1,607
 
TheWaddler
thanks for the help buddy :)
11-15-2009 04:01 AM
by TheWaddler Go to last post
2 1,147
 
nike01163
yes i had done the step 1 is not that i am not able to
11-15-2009 12:28 AM
by nike01163 Go to last post
4 1,189
Confused
ozzy107
Use a known good cable and connect with a wired connection.
11-13-2009 05:53 PM
by johnwill Go to last post
2 601
Cool
oskys1
Turn off everything, the modem, router, computer. Connect
11-13-2009 05:52 PM
by johnwill Go to last post
1 2,463
 
elephantgun
TCP/IP stack repair options for use with Windows XP with
11-13-2009 05:51 PM
by johnwill Go to last post
3 7,635
 
Mocosita1909
Even though it appears you're having the same problem,
11-13-2009 05:50 PM
by johnwill Go to last post
1 633
 
Fitzrick4
First off, try connecting the laptop with a cable and see
11-13-2009 05:48 PM
by johnwill Go to last post
1 458
 
Kakasan
Not sure what you have as a 'Booster' but try unplugging
11-13-2009 12:28 PM
by seanism Go to last post
4 633
 
ahmedbishry
Hi, I have an LAP 1310 has joined with WLC 4402 and I need
11-13-2009 08:25 AM
by ahmedbishry Go to last post
0 1,753
Confused
bhhsr99
It sounds like the computer has the problem, that's the
11-13-2009 08:12 AM
by johnwill Go to last post
3 597
 
drkknght00000
First off, make sure you have a bit more distance between
11-13-2009 08:09 AM
by johnwill Go to last post
1 604
 
Celtics985
Fixed my own problem.....Hold the "Fn" key and press F2 it
11-12-2009 09:41 AM
by Celtics985 Go to last post
1 523
 
Cliff32ord
Perhaps we could get some real information? Please
11-12-2009 07:01 AM
by johnwill Go to last post
1 992
 
jmsmbry
I can't imagine that change in configuration would do
11-11-2009 02:53 PM
by johnwill Go to last post
1 575
 
Bedrock
Make sure the factory reset procedure is followed, holding
11-11-2009 11:41 AM
by johnwill Go to last post
3 826
Confused
Theseeker675
Please supply the following info, exact make and models of
11-11-2009 07:29 AM
by johnwill Go to last post
1 4,622
 
llith
Sounds like firewall configuration issues. Have you
11-11-2009 07:28 AM
by johnwill Go to last post
1 519
 
snglnluvnit
For wireless issues, try changing the channel in the
11-11-2009 07:28 AM
by johnwill Go to last post
1 503
 
slowhemi
Looks like I got you guys stumped lol. WOOHOO I am not the
11-10-2009 11:48 PM
by slowhemi Go to last post
1 3,513
Cry
CaroC
But they may also point to the line that says "Services may
11-10-2009 01:56 PM
by ebackhus Go to last post
3 663
 
edlovereze
On the Touchstone (Arris) modems the Power, US, DS and
11-09-2009 07:20 PM
by ebackhus Go to last post
2 4,870
 
NTeyeball
yes you can i have been using a 8 port switch with my 2071
11-09-2009 05:52 PM
by bryan1001 Go to last post
6 4,429
 
stay geeked
Hard to say, that depends on how the ISP works. Some DSL
11-09-2009 04:48 PM
by johnwill Go to last post
3 905
 
LayneP
Really? That's pretty crappy...no matter where I hook this
11-09-2009 10:05 AM
by LayneP Go to last post
4 1,702
 
outbreak1330
Actually, what would be useful is to prohibit him from
11-09-2009 08:13 AM
by johnwill Go to last post
3 818
 
usaleheen
Did you power cycle the modem?
11-09-2009 08:10 AM
by johnwill Go to last post
4 698
EEK!
hariskotoul
Hello I have the following problem: I own two PCs 1.
11-09-2009 05:15 AM
by hariskotoul Go to last post
0 665
 
reggiewest
I think that there is some problems with troubleshooting,
11-09-2009 12:48 AM
by jackyjee Go to last post
2 542
 
sean94
When I ran my Ethernet cable directly through my modem to
11-08-2009 03:42 PM
by sean94 Go to last post
0 577
 
clark murgatroy
You have corrupt drivers. Since this looks like the
11-08-2009 03:17 PM
by johnwill Go to last post
1 1,154
 
kiwi_harry
OK, I see. I have a different Linksys VoIP box with a
11-08-2009 08:28 AM
by johnwill Go to last post
5 1,711
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 4451 to 4500 of 10252 Moderators : 3
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 05:24 AM.


Copyright 2001 - 2015, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts