Go Back   Tech Support Forum > Networking Forum

Post New Thread
Threads in Forum : Modems/Cable/DSL/Satellite Forum Tools Search this Forum
Announcement
Views: 2,102 View Announcement Announcement: Networking Staff Members
02-18-2011 2xg (Team Manager, Networking Forums, Microsoft MVP)
Announcement
Views: 154,665 View Announcement Announcement: Microsoft MVP Status
02-08-2010 Horse (Administrator)
  Rating Thread / Thread Starter Last Post Reverse Sort Order Replies Views
 
Reeksy
What you appear to need is a hi-gain antenna. I'd use an
09-09-2010 08:53 AM
by johnwill Go to last post
1 460
 
dittu_29
This is a three year old thread, please post a new thread
09-09-2010 08:48 AM
by johnwill Go to last post
11 59,189
 
eganfox
There are many dual WAN routers available with multiple
09-09-2010 07:24 AM
by gcavan Go to last post
1 728
Question
derryckbartlett
I used to use my cell phone as a modem via bluetooth on my
09-09-2010 06:50 AM
by derryckbartlett Go to last post
0 1,911
 
jhalusic
That's a dead giveaway that either the ISP, wiring to the
09-08-2010 08:00 AM
by johnwill Go to last post
3 792
 
nard
ez guys, im currently trying to correctly setup a
09-07-2010 08:35 PM
by nard Go to last post
0 3,024
 
Dansongier
Well, Comcast doesn't have any plan that looks like that!
09-07-2010 03:43 PM
by johnwill Go to last post
2 546
 
velibariskan
Well, I'd update the firmware to the latest version and
09-07-2010 03:42 PM
by johnwill Go to last post
1 1,310
 
hopolang
Hello and Welcome to TSF! Have you tried
09-07-2010 01:16 PM
by 2xg Go to last post
1 1,032
 
hjrausch
Page 15 and 16 of this User Manual have bridging
09-06-2010 01:04 PM
by johnwill Go to last post
3 1,457
 
standardone
I don't think you have an option of configuring MAC access
09-06-2010 12:58 PM
by johnwill Go to last post
1 1,227
 
lindabmom3
Try this tutorial:
09-06-2010 12:58 PM
by johnwill Go to last post
3 417
 
samyiscool95
I TYPE 192.168.100.1 ON MY WEB BROWSER AND HAXORWARE SHOWS
09-06-2010 09:59 AM
by samyiscool95 Go to last post
0 1,336
 
clwguy
Why are you using WEP? I'd suggest using at least WPA, and
09-05-2010 07:19 PM
by johnwill Go to last post
1 783
 
redneckfromnb
i bought a USB56KEM modem but cant get it to work for
09-05-2010 04:24 PM
by redneckfromnb Go to last post
2 446
 
sramesh.jpnagar
Connect the computer directly to the wireless modem, don't
09-05-2010 10:03 AM
by johnwill Go to last post
1 765
Cry
santhosh.nttf
Uninstall the VPN Software, uninstall the driver and
09-04-2010 03:06 PM
by 2xg Go to last post
3 6,039
Roll Eyes
t04st3d161
Not me... :smile:
09-04-2010 01:15 PM
by johnwill Go to last post
5 1,929
 
Jstreet
If tinkering with the cable solves it for a time, I'd
09-04-2010 09:08 AM
by johnwill Go to last post
3 1,307
 
delmore001
Great . . glad you got it sorted!!
09-04-2010 09:08 AM
by Old Rich Go to last post
6 7,735
 
chlgie
I would like to plug our smcd3g into an ethernet port on
09-03-2010 10:23 AM
by chlgie Go to last post
0 1,523
Exclamation
xingnotzing
That is a router only, no modem. What ISP are you
09-03-2010 10:16 AM
by johnwill Go to last post
1 451
 
mullivar
problem solved... i held down the mode button and then
09-03-2010 06:25 AM
by mullivar Go to last post
1 706
 
be209
My sincere thanks to both MAKINU1DER2 and JOHNWILL for all
09-02-2010 07:11 PM
by be209 Go to last post
14 3,203
 
JammyBob
Have you tried this site for Drivers/Firmware support?
09-02-2010 03:10 PM
by 2xg Go to last post
5 644
 
georgeversion1
Glad you figured it out. :smile:
09-01-2010 06:08 PM
by johnwill Go to last post
13 1,614
 
ynnel01
Just found the problem. It was something to do with MTU
09-01-2010 12:16 PM
by ynnel01 Go to last post
2 354
 
rajiv2471
I've taken my ViaTalk adapter to Mexico, and I lent it to a
09-01-2010 12:10 PM
by johnwill Go to last post
7 2,294
 
zachus
Could be a host of factors. ISP equipment issues, more
09-01-2010 08:56 AM
by johnwill Go to last post
3 454
 
quanta
Some things you can try here. Update the network
09-01-2010 08:54 AM
by johnwill Go to last post
5 1,484
 
boodo330
How about posting make and model of ALL the modems, VoIP
09-01-2010 08:53 AM
by johnwill Go to last post
1 1,345
 
Styxbound
Thanks for the reply. I went to the site you listed but to
09-01-2010 05:57 AM
by Styxbound Go to last post
2 427
 
bwsealirl
All's well that ends well. :smile: I presume you had MAC
08-31-2010 06:16 PM
by johnwill Go to last post
7 940
 
prouty
This is a 3 year old Thread, time to Close!
08-31-2010 01:28 PM
by 2xg Go to last post
9 10,745
Mistake
Tyrone Jackson
Hold the Windows key and press R, then type CMD then press
08-31-2010 12:22 PM
by johnwill Go to last post
9 3,659
 
stickman231
Yep, welcome to the wonderful world of lousy ISP service.
08-31-2010 12:14 PM
by johnwill Go to last post
3 1,294
 
DougRotar
See if disabling IPV6 helps. Also, click on Start and on
08-30-2010 06:52 PM
by 2xg Go to last post
7 1,510
 
humphra
Download and run this Xirrus Wi-Fi Inspector, click the
08-30-2010 08:06 AM
by johnwill Go to last post
3 1,418
Question
MastahC
You have a DSL/ADSL router and you want to use it with an
08-30-2010 08:02 AM
by johnwill Go to last post
7 1,560
 
ichigo5937
Glad that you took care of it and resolved.
08-29-2010 10:54 PM
by 2xg Go to last post
2 455
Thumbs Up
IFN8UPC
Hey, it's a Packard bell, no need to get upset given that.
08-29-2010 09:34 AM
by ebackhus Go to last post
1 1,534
 
skcuf
I am not having a problem with the router's firmware. The
08-28-2010 09:41 PM
by skcuf Go to last post
2 503
 
jperdue41
Hi and Welcome to TSF! Although you're having a similar
08-28-2010 03:50 PM
by 2xg Go to last post
1 439
Idea
cr6xplicit
CenturyLink also uses these and still supports them. Who is
08-27-2010 08:38 PM
by ebackhus Go to last post
2 2,073
 
elviscen
Hello, Did you save the receipt? Perhaps the router is
08-27-2010 07:28 PM
by 2xg Go to last post
1 1,059
 
heyitskin
Hello, Ya'll need to have some serious family
08-27-2010 07:20 PM
by 2xg Go to last post
1 538
 
ScarletRose
TWEETY76...If you need help, pls. start your own Thread,
08-27-2010 07:18 PM
by 2xg Go to last post
4 4,424
 
MicaMason
Can you try a different ethernet cable? When you expand
08-27-2010 06:57 PM
by Old Rich Go to last post
5 6,203
 
buna
Do you have a wireless switch on your laptop to enable your
08-27-2010 12:39 PM
by 2xg Go to last post
3 468
 
legojoey17
Apparently me ISP has set it up for bridge mode or
08-27-2010 11:54 AM
by legojoey17 Go to last post
5 1,593
Post New Thread

Display Options Moderators
Showing threads 3101 to 3150 of 10051 Moderators : 3
 
 
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 25 replies or 300 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off

Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 05:06 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts