Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Mozilla/Firefox Browsers

[SOLVED] Tor browser won't open

This is a discussion on [SOLVED] Tor browser won't open within the Mozilla/Firefox Browsers forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, I recently downloaded the Tor Browser Bundle. The first time I tried it it worked fine. Today, when I


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-02-2012, 05:47 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
OS: Windows Vista, Service Pack 1



Hi,

I recently downloaded the Tor Browser Bundle. The first time I tried it it worked fine. Today, when I went to start the Tor browser, Vidalia connected to the Tor network just fine, but the browser did not automatically start. Any idea what the problem may be? Thanks in advance.

__________________
tom718 is offline  
Old 04-04-2012, 09:36 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
OS: Windows Vista, Service Pack 1



Quote:
Originally Posted by tom718 View Post
Hi,

I recently downloaded the Tor Browser Bundle. The first time I tried it it worked fine. Today, when I went to start the Tor browser, Vidalia connected to the Tor network just fine, but the browser did not automatically start. Any idea what the problem may be? Thanks in advance.
Just to clarify, I assume this is most likely a problem with Firefox. I am not using a proxy server. Are there any Firefox settings that may cause this to happen?

__________________
tom718 is offline  
Old 05-05-2012, 10:33 AM   #3
Registered Member
 
online24's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Norway
Posts: 58
OS: Windows 7 SP1



Tor Browser Bundel have it's own built in browser Firefox Aurora.
Download the latest software and try again.
Sometimes it take ages to load the browser.
If you use Tor to be anonymous, it is recommended that you download the software onto a memory stick and start Tor from there.
Read the manual here: https://www.torproject.org/
__________________
online24 is offline  
Old 05-06-2012, 08:21 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
OS: Windows Vista, Service Pack 1



Quote:
Originally Posted by online24 View Post
Tor Browser Bundel have it's own built in browser Firefox Aurora.
Download the latest software and try again.
Sometimes it take ages to load the browser.
If you use Tor to be anonymous, it is recommended that you download the software onto a memory stick and start Tor from there.
Read the manual here: https://www.torproject.org/
Hi, thanks for your reply. I actually was able to solve the problem a few days ago by saving the Tor Browser Bundle to my desktop (I had previously had it saved in my Downloads folder). Thanks anyway!
__________________
tom718 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Microsoft office takes to long to open files
Hello Word 2007 and excel 2007 take too long to open any file under windows Vista. It did not happen in the past. However, for some reason I do not know, it started happening some time ago. Could you please help me to speed it up? Thanks
thosecars82 Microsoft Office support 4 04-14-2012 04:26 AM
[SOLVED] Cannot open User folder
Whenever I open my user folder (the one with the same name as the user that you are currently on. eg. My user folder is called "Jeremy") my computer freezes completely, I can't do anything at all, not even move the mouse and the only possible way to get out of it is to force-shutdown by holding...
Sbbu Windows 7 Support, Windows Vista Support 11 04-05-2012 01:23 AM
Win7 Won't Boot
Hi, I have Win7 ultimate 32 bit. My computer will not boot up at all. when the first loading screen shows up (where u can press f2 to enter bios and f12 to enter boot menu) it loads all the way then the screen just turns black and stays like that until i turn it off. I have my CD that I used to...
Kwad Lazer Windows 7 Support, Windows Vista Support 9 04-03-2012 02:05 PM
PC won't start! Please help
Hi, I built my own PC around 2 months ago and it has been working with no qualms. However, a couple of days ago it would not power on. The Asus Sabertooth p67 mobo I own has several LED's built in, in order to display problems if any that occur. As soon as electricity is present the standby...
lastone_10 Motherboards, Bios & CPU 7 04-02-2012 03:33 PM
Win7 SP1 Won't Install on new machine
I have been searching forums for days to no avail. I have also posted this question on the Microsoft forum, still waiting on an answer. New Machine Specs: AMD FX-8120 3.1GHZ AM3+ 8 Core Corsair Vengeance 8GB Memory x2 Corsair Force Series GT 120GB SSD Biostar TA990FXE Motherboard Video...
luckybiggs Windows 7 Support, Windows Vista Support 2 04-02-2012 10:06 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 12:16 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts