Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Mozilla/Firefox Browsers

Firefox and IE wont open links, need help

This is a discussion on Firefox and IE wont open links, need help within the Mozilla/Firefox Browsers forums, part of the Tech Support Forum category. hi, both firefox and ie wont open this link for me >> http://depositfiles.com/files/dr4i4h031 , cant figure this one out, please


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-27-2009, 05:46 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 13
OS: Vista



hi, both firefox and ie wont open this link for me >> http://depositfiles.com/files/dr4i4h031 , cant figure this one out, please help!

__________________
harshash is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 06:30 AM   #2
TSF Enthusiast
 
keithy397's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Anglesey, North Wales
Posts: 553
OS: XP Pro


Send a message via MSN to keithy397

Opens fine for me. Have you got this website on a blacklist somewhere?

Try a right click and select Open in a new tab (or page).

__________________
Cheers,
keithy397 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 06:32 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 13
OS: Vista



yeah already tried that "Open in a new tab (or page)." no idea how to solve it, we have two PC's in our home network, and it does the same on the other PC do you think that might have something to do with it?
__________________
harshash is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 06:40 AM   #4
TSF Enthusiast
 
keithy397's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Anglesey, North Wales
Posts: 553
OS: XP Pro


Send a message via MSN to keithy397

If both comp's are behaving the same it could very well be in your Internet Options or network settings. Check them and your Firewall.
__________________
Cheers,
keithy397 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 06:45 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 13
OS: Vista



the thing is im not sure where to look in internet options or network settings : ( i would know what to look for same with firewall settings.

tried that too > *Remember to clear Firefox cache regularly*
Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage > Clear Now , with no success

__________________
harshash is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:24 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts