Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Mozilla/Firefox Browsers

Firefox always says, "The Connection is Unsecure"

This is a discussion on Firefox always says, "The Connection is Unsecure" within the Mozilla/Firefox Browsers forums, part of the Tech Support Forum category. Ever since Google started using "https", I've been getting the message, "This Connection is Unsecure". When I click, "I Understand


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-16-2012, 08:41 AM   #1
Registered Member
 
Fireblazex3's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Singapore, currently living in Jacksonville
Posts: 188
OS: Windows 7, Service Pack 1.



Ever since Google started using "https", I've been getting the message, "This Connection is Unsecure". When I click, "I Understand the Risk" and click store this exception permanently, it lets me go to Google, but when I start it up again the next day, it comes up with the same message. I used to have a google background image, and now it doesn't show. (Works perfectly fine on IE9 and Chrome, though)

I go to Facebook, but nothing shows up, and I can't sign in to YouTube. It will give me that message, but there's no button showing "I Understand the Risk", so I can't log in. I tried reinstalling, cleaning cookies, and I went to about:config and even did the settings there, but it still gives me that message. I'm on Firefox 11, the beta update channel (because it just updates me). Anyone help? Firefox is my life!

__________________
Fireblazex3 is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2012, 03:41 PM   #2
Moderator
- Microsoft Support
 
JackBauer_24's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York, USA
Posts: 5,409
OS: Windows 8.1 64bit/Ubuntu 14 LTS 64bit via Vm Player

My System


Are you running a beta version of Firefox?

__________________

Virus Help
Ubuntu Live CD
PC Running Slow?
Memtest
UBCD
Remember dust buildup in your PC can be a killer!!
JackBauer_24 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 01:51 AM   #3
Registered Member
 
Fireblazex3's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Singapore, currently living in Jacksonville
Posts: 188
OS: Windows 7, Service Pack 1.



Firefox 11, yeah.
__________________
Fireblazex3 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2012, 09:57 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
OS: win



you should update firefox
__________________
uthd is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 04:00 AM   #5
Registered Member
 
Fireblazex3's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Singapore, currently living in Jacksonville
Posts: 188
OS: Windows 7, Service Pack 1.



It's the latest version?
__________________
Fireblazex3 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 11:28 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 31
OS: XP



Quote:
Originally Posted by Fireblazex3 View Post
It's the latest version?
Yes, it is, but whenever you get the message to update the version you have to update it.
__________________
Jessica1234 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 03:09 AM   #7
Registered Member
 
Fireblazex3's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Singapore, currently living in Jacksonville
Posts: 188
OS: Windows 7, Service Pack 1.



Quote:
Originally Posted by Jessica1234 View Post
Yes, it is, but whenever you get the message to update the version you have to update it.
I just launch it, it will say that it is installing updates, and that's it. Anything I'm missing here?
__________________
Fireblazex3 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2012, 01:00 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 31
OS: XP



Quote:
Originally Posted by Fireblazex3 View Post
I just launch it, it will say that it is installing updates, and that's it. Anything I'm missing here?
Hi,
Any other message you are getting?

Uninstall and delete this version and instal the new one and don't upgrade it next time. Ignore the message of updates, to avoid such issues.
__________________
Jessica1234 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2012, 10:47 PM   #9
Registered Member
 
Fireblazex3's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Singapore, currently living in Jacksonville
Posts: 188
OS: Windows 7, Service Pack 1.



Quote:
Originally Posted by Jessica1234 View Post
Hi,
Any other message you are getting?

Uninstall and delete this version and instal the new one and don't upgrade it next time. Ignore the message of updates, to avoid such issues.
I'm on Firefox 11, which is the latest stable release. I can't even download themes or go on Facebook anymore.
__________________
Fireblazex3 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2012, 11:41 AM   #10
Moderator
- Microsoft Support
 
JackBauer_24's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York, USA
Posts: 5,409
OS: Windows 8.1 64bit/Ubuntu 14 LTS 64bit via Vm Player

My System


In Facebook you can select Https option in the Account or Privacy settings. Select Https then facebook should work. or you may have an add-on that is blocking Facebook or some type of security software like Nortons or another.

For themes do you mean Personas? If so you might need to install the Personas Add-on again.
__________________

Virus Help
Ubuntu Live CD
PC Running Slow?
Memtest
UBCD
Remember dust buildup in your PC can be a killer!!
JackBauer_24 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 08:31 PM   #11
Registered Member
 
Fireblazex3's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Singapore, currently living in Jacksonville
Posts: 188
OS: Windows 7, Service Pack 1.



Apologies for my late reply. This is what I get when I just reinstalled Firefox and want to download themes:

Happens on Facebook and everything. But it works just fine on Chrome and IE9. I reinstalled last week too, and creating a new profile seemed to solve it, but not now.

__________________
Fireblazex3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MY EMACHINES LAPTOP "PLUGGED IN NOT CHARGING" NEED HELP
HEY ITS MY FIRST TIME ON THIS SITE WELL I HAVE AN EMACHINES E627. I PLUG THE AC ADAPTER ON BUT IT KEEPS ON SAYING 0% PLUGGED IN NOT CHARGING. I BOUGHT SO MANY DIFFERENT KINDS OF AC ADAPTER BUT STILL NOT WORKING PLEASE DOES ANYONE KNOW WAT TO DO? THANKS:sad:
minashah09 Laptop Support 4 09-18-2012 03:35 AM
Windows Update is not working
My OS is Windows 7 Home Premium 64 bit. Windows update is no longer working. The Action Centre states that it needs to be started and when I try to start it, it remains switched off. I typed "services" in the start box, right clicked on Windows Update and clicked on Start. When I do this I...
Tarquin44 Windows 7 Support, Windows Vista Support 8 03-17-2012 02:18 PM
Will the Noctua NH-D14 fit?
It certainly doesn't seem like it. And even if it does, it seems like a wildly overhung load with a vertical mobo, as opposed to a horizontal one show in the vid. My mobo is a GIGABYTE GA-Z68X-UD7-B3 LGA 1155 and the memory is 4 x 4 Corsair Vengeance. The current liquid cooler is a H60. ...
joachim23 Cases and Cooling 3 03-17-2012 08:53 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:51 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts