Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Internet Browsers and Email > Other Browsers

[SOLVED] Internet Browser VERY SLOW (all of them)

This is a discussion on [SOLVED] Internet Browser VERY SLOW (all of them) within the Other Browsers forums, part of the Tech Support Forum category. I use Opera as an Internet browser. lately I been experienced very slow browsing, too slow almost none of the


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-10-2008, 10:22 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 10
OS: XP


Exclamation

I use Opera as an Internet browser. lately I been experienced very slow browsing, too slow almost none of the pages can be open. I am using Windows XP SP2, 1.25G ram. I thought it was opera, but then I use IE and even Opera and they all are very very slow I get frustrated . I can receive mail with my normal speed and even share files or use the messenger without any speed problems its only in the Internet browser. Sometimes I have to reset my computer to have my normal speed in the Internet browser, sometimes, that even doesn't work. AVG 8.0 and doesnt detect anything.

__________________
Markoz is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 06:35 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: May 2008
Location: here
Posts: 59
OS: W7



Try doing a general clean of your system's temp files using CCleaner:
http://www.ccleaner.com/

Then run Chkdsk, followed by a disk defrag.

Could also be spyware etc causing slowdowns for your browser(s)..
Try following the steps on this page to remove them..
http://www.techsupportforum.com/secu...oval-help.html

Do you use SpybotSD?

__________________
monkeymonkey is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 11:48 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 10
OS: XP



no I dont have spybot cuz I got AVG..should I get spybot?
__________________
Markoz is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 11:59 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: May 2008
Location: here
Posts: 59
OS: W7



AVG is an antivirus program only and will not detect Spyware/adware.
I recommend you do a full system scan with SpybotSD and Lavasoft Adaware 2007.

Have you tried CCleaner yet?
__________________
monkeymonkey is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 12:16 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 10
OS: XP



I'm running spybot and so far i was looking at some files there and I found "zedo" and some other files. this AVG 8.0 is the latest version it has more features like Anti rootkit and anti spyware I havent tried with CCleaner but I'll do it after spybot finish scanning
__________________
Markoz is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 12:40 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: May 2008
Location: here
Posts: 59
OS: W7



good. let us know how you get on after both are completed.
__________________
monkeymonkey is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:24 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 10
OS: XP



there were 5 files infected but now they're fixed, opera seems to be working good now, thanks for the help monkeymonkey
__________________
Markoz is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2008, 07:46 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: May 2008
Location: here
Posts: 59
OS: W7



no problemo

good to here your up an runnin again


__________________
monkeymonkey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:43 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts