Go Back   Tech Support Forum > Security Center > General Computer Security

Norton blocks my program

This is a discussion on Norton blocks my program within the General Computer Security forums, part of the Tech Support Forum category. Nortan says my program is a virus and I know it's not. It tells me SONAR has removed it. Even


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-30-2011, 03:50 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8
OS: Windows 7



Nortan says my program is a virus and I know it's not. It tells me SONAR has removed it. Even though I've disabled auto detect and its firewall.

__________________
iSilver is offline  
Old 11-30-2011, 04:21 PM   #2
TSF Articles Team
 
Deejay100six's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Doncaster, England
Posts: 6,549
OS: Windows 7 Professional SP1

My System

Send a message via MSN to Deejay100six

Hi,

We need more details about your problem.
  • What program is being blocked/detected as a virus ?
  • What version of Norton are you running ?
  • Do you have a paid for subscription to Norton ?
  • Are the security definitions up to date ?
  • Do you have the Norton disc so that you could reinstall ?
  • What operating system are you running, Windows 7, Vista, XP ?

__________________
Regards, Dave.


Submit New Articles Here Help us by posting your System Specs

Save the Earth........ It's the only planet with Chocolate!!
Deejay100six is online now  
Old 11-30-2011, 04:44 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8
OS: Windows 7



Quote:
Originally Posted by Deejay100six View Post
Hi,

We need more details about your problem.
  • What program is being blocked/detected as a virus ?
  • What version of Norton are you running ?
  • Do you have a paid for subscription to Norton ?
  • Are the security definitions up to date ?
  • Do you have the Norton disc so that you could reinstall ?
  • What operating system are you running, Windows 7, Vista, XP ?
1- An encrypter known as elite encrypt
2- security suite
3- Yes
4- Yes
5- No, norton stinks and I got it free(perm) from comcast.
-Windows 7, like my prof says :S
__________________
iSilver is offline  
Old 11-30-2011, 04:59 PM   #4
TSF Articles Team
 
Deejay100six's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Doncaster, England
Posts: 6,549
OS: Windows 7 Professional SP1

My System

Send a message via MSN to Deejay100six

Personally, I would cut to the chase, get rid of the resource hogging Norton and install some much more lightweight free security software.

If you would prefer to keep Norton, obviously that is your choice and we can try to find a solution to the initial problem. May not be easy though.

Let me know how you wish to proceed.
__________________
Regards, Dave.


Submit New Articles Here Help us by posting your System Specs

Save the Earth........ It's the only planet with Chocolate!!
Deejay100six is online now  
Old 11-30-2011, 05:48 PM   #5
Moderator Offline
 
Basementgeek's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, USA
Posts: 11,825
OS: XP Pro SP3/Vista Ultimate SP2/Win7 64 bit



Is this a program for/used with game hacks ?

BG
__________________

ASAP member since 2006

Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.

Basementgeek is offline  
Old 11-30-2011, 06:03 PM   #6
TSF Articles Team
 
Deejay100six's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Doncaster, England
Posts: 6,549
OS: Windows 7 Professional SP1

My System

Send a message via MSN to Deejay100six

So it is ! Well spotted Gary.

No wonder Norton doesn't like it.

@ iSilver, At this point, I'm afraid I would have to withdraw my offer of support for fear of being in contravention of forum rules.

What happens now is up to the moderators.
__________________
Regards, Dave.


Submit New Articles Here Help us by posting your System Specs

Save the Earth........ It's the only planet with Chocolate!!
Deejay100six is online now  
Old 11-30-2011, 08:11 PM   #7
Moderator Offline
 
Basementgeek's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, USA
Posts: 11,825
OS: XP Pro SP3/Vista Ultimate SP2/Win7 64 bit



This post is closed.

BG

__________________

ASAP member since 2006

Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.

Basementgeek is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Java Program
Help me with my program My Professor Want me to do a Program that will Make the Program To Try Again.. i wanted to be able to make it go from the start of the program again, instead of inputting the program again, basically like a restart command. anyone help? thanks This my code : ...
DarkFire08 Programming 2 11-19-2011 05:22 PM
Malware Anti-Virus Program
Good Morning, my first time on Tech Support haha. About an hour ago, my laptop automatically ran an Anti-Virus Scanning program which said some of my files were corrupted, would I like to run a virus scan right now? Obviously this is nonsense because EVERYTHING I tried to open, the...
ZeN1TYM Resolved HJT Threads 16 01-08-2011 06:15 PM
How to disable your security applications
Note: Those which do not have the instructions for re-enabling are usually re-enabled by a reboot. Once the scans are completed, be sure to Turn On "Real-Time Scanning". Adaware 10 Free/Pro Antivirus Open Ad-aware 10 Click on "Real-time Protection" in the left panel, and toggle it...
amateur Virus/Trojan/Spyware Help 0 06-14-2010 01:12 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 08:25 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts