Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Printer Support

Xerox Companion installation

This is a discussion on Xerox Companion installation within the Printer Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, I am having problems trying to install Xerox companion software to be able to operate Xerox Phaser 3100MXP printer/scanner/copier


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-02-2012, 02:34 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
OS: windows 7 home premium 64-bit


Mistake

Hi,
I am having problems trying to install Xerox companion software to be able to operate Xerox Phaser 3100MXP printer/scanner/copier machine. I used the original installation CS that came with the machine. It installed the software, however when I first tried to launch it, I received an error message (I don;t remember what it said exactly). I then have been trying to reinstall or uninstall the program for one whole day, neither procedure succeeded, and I am constantly getting a message saying "Error 2343. Specified path is empty". I tried to uninstall from Control Panel, from the CD, and neither worked. I even manually deleted the folder from the Programs directory, ans have no idea how to solve the problem! the drivers have installed correctly, and I am able to operate both the printer and the scanner components. I just need the software to be able to scan in pdf.
Thanks in advance!
Georgi

__________________
gchaltikyan is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2012, 05:13 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
OS: xp



Let's see if I can help you. When the software printer / scanner / copier I know not say what may be the problem but a solution would be to check on manufacturer's website to see if this printer has a universal software that can solve your problem.
As for the software to scan to PDF, you know if the printer / scanner / copier supports this kind of feature? For there are printers that only allow scanner in image format (JPG, GIF, etc).
Hugs Fisem JMS
__________________
Info_help is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] 32bits OS turns 16bits after installation
Hello,I have tried installing windows XP-32bits on a dell optiplex 170L tower. Insta;;ation turns out to be 16bits when I check from the computer display settings. I tried re-installing, and it gave the same 16bits graphics. What is the problem and what should I do about it? Thanks...
skratchet Windows XP Support 8 03-08-2012 12:27 AM
[SOLVED] Mass Effect and Dragon Age installation issue.
I'm having a problem installing Mass Effect 2 and Dragon Age on my computer (I suspect it's a general bioware issue). When I try to run the autorun from the CDs, I get the following message: Error: switch from current encoding to specified encoding not supported line 1 column 40 in XML settings ...
Munchlord Game Installation Support 4 03-01-2012 06:05 PM
Installation Problem (Windows xp and 7)
sir i am having window xp running on that hdd but when i am trying to load windows 7 then setup recognise that my hdd having bad sectors and after runing set it shows the fail operation of loading window 7
raj.shtyle Windows 7 Support, Windows Vista Support 1 03-01-2012 06:50 AM
[SOLVED] USB ports broken after installation
Hello, I recently took my computer I originally built apart to install a new CPU fan and after I put it back together everything seemed to be in order however none of my USB peripherals will connect, ie mouse, keyboard, speakers. I thought I may have left a wire unplugged but checked and double...
pfloydwall Motherboards, Bios & CPU 2 02-29-2012 02:04 PM
Aditional Domain Controller Installation on server 2003
Dear All, I hope you all would be fine. I have a problem regarding to additional domain controller, i am trying to install additional domain controller but i receive the following error: as you can see in the images given below. What should i do please advice me.
Naveed_786 Windows NT/2000/2003, 2008 and 2012 Server 2 02-29-2012 11:51 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 01:58 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts