Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Printer Support

[SOLVED] ~Canon MP620, leaving gaps/streaks...~

This is a discussion on [SOLVED] ~Canon MP620, leaving gaps/streaks...~ within the Printer Support forums, part of the Tech Support Forum category. My Printer is only a few months old, and I have only used it to print 4 things. The smaller


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-05-2009, 09:23 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: ~Amidst the Dragonflies...~
Posts: 3
OS: Windows Vista



My Printer is only a few months old, and I have only used it to print 4 things. The smaller (size 16 and 20 font) text was fine, then I printed a 10x7cm black picture of a pirate flag and it had lines all through it where ink was missing, so printed a small skull and cross bones, and it didn't. Then a larger (size 72 font) print and there were 3mm gaps at regular intervals through the page. I have cleaned the heads, not sure what else to do.

Any suggestions?

Thank you,

~Dani~

__________________
SIlentChorus™ is offline  
Old 10-05-2009, 09:55 PM   #2
dai
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 74,478
OS: win 7 32x 64x rtm



try cleaning the heads and realigning them from the printer properties box

__________________
dai is offline  
Old 10-06-2009, 01:09 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: ~Amidst the Dragonflies...~
Posts: 3
OS: Windows Vista



Thank you Dai,

I asked the Canon tech support lady how to realign the heads and she had NO idea...

Everytime it prints out that funny test pattern, but I can't find the option to realign it.

~Dani~
__________________
SIlentChorus™ is offline  
Old 10-06-2009, 04:55 AM   #4
dai
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 74,478
OS: win 7 32x 64x rtm



do you get this box when you right click on the printer listing and the click on the maintenance tab

my printer is a few years old as i don't use it much,but i would be surprised if the removed it
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	canon printer.jpg
Views:	31
Size:	39.3 KB
ID:	57999  
__________________
dai is offline  
Old 10-06-2009, 05:55 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: ~Amidst the Dragonflies...~
Posts: 3
OS: Windows Vista



Dai, this is going to sound crazy, but when I went into the print properties, and ticked the box for it to fit the page... it worked.No more strange steaks! Wierd as!

Thankyou So much for your help!

~Dani~
__________________
SIlentChorus™ is offline  
Old 10-07-2009, 12:04 AM   #6
dai
TSF Team, Emeritus
 
Join Date: Jul 2004
Location: west australia
Posts: 74,478
OS: win 7 32x 64x rtm



glad you have it sorted

__________________
dai is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 04:12 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts