Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Printer Support

Lexmark P3150 All-In-One Centre Not Loading

This is a discussion on Lexmark P3150 All-In-One Centre Not Loading within the Printer Support forums, part of the Tech Support Forum category. Whenever I click on the All-In-One Centre, it automatically closes the program. Anyway I can solve this please?


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-28-2005, 08:36 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
OS: Windows XP



Whenever I click on the All-In-One Centre, it automatically closes the program. Anyway I can solve this please?

__________________
MazChow is offline  
Old 10-31-2005, 06:28 AM   #2
TSF Team, Emeritus
 
Terrister's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: West Georgia, USA
Posts: 7,132
OS: Windows 7 & 8, Mac OS-x


Have you tried completely uninstalling and reinstalling the printer software?
__________________
Terrister is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 11:29 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts