Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Printer Support

Help with our epson lx300+ and lx300+II

This is a discussion on Help with our epson lx300+ and lx300+II within the Printer Support forums, part of the Tech Support Forum category. My epson lx300+ has a black line between text when i print. i already change printer head and ribbon but


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-11-2009, 08:29 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 24
OS: windows xp



My epson lx300+ has a black line between text when i print. i already change printer head and ribbon but same problem we encounter.

with our lx300+II, when we turn it on there are 5 beeps and the head didn't move. I read from the manual concerning that 5 beeps and I follow the steps given, but same problem we encounter.

__________________
Angel_of_Pirate is offline  
Old 06-14-2009, 02:44 AM   #2
TSF Enthusiast
 
Riskyone101's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chicago, IL.
Posts: 4,410
OS: XP Pro SP3, MCE 2005 sp3, Vista Ultimate SP2, Windows 7 Ultimate

My System


Hello and Welcome to TSF,

Try uninstalling driver and software and reinstalling the driver and software.

__________________
Riskyone101 is offline  
Old 06-14-2009, 10:05 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 24
OS: windows xp



Thank your for the reply sir.

even i didn't connect our epson lx300+II printer to the CPU and i try to turn it on the 5 beeps problem occur. what should i do with this sir?
__________________
Angel_of_Pirate is offline  
Old 06-14-2009, 10:28 PM   #4
TSF Enthusiast
 
Riskyone101's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Chicago, IL.
Posts: 4,410
OS: XP Pro SP3, MCE 2005 sp3, Vista Ultimate SP2, Windows 7 Ultimate

My System


You have paper from another paper source, is currently in the paper path.

1. Move the paper release lever to the correct position
2. Press the Load/eject button to feed the paper out of the paper path
3. Set the lever to the position you want to use.
__________________
Riskyone101 is offline  
Old 06-14-2009, 11:40 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 24
OS: windows xp



i already tried that sir but same problem i encounter. i already check if there are paper feed at the printer but i didn't find anything. i already disassemble but nothing nhappend.

__________________
Angel_of_Pirate is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 05:19 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts