Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Printer Support

Epson V600 Scanner "Grinding Noise"

This is a discussion on Epson V600 Scanner "Grinding Noise" within the Printer Support forums, part of the Tech Support Forum category. New Epson V600 scanner, upon scanning 35mm slides, occasionally will get a grinding noise, image is black or multicolored lines.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-31-2010, 09:46 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
OS: XP



New Epson V600 scanner, upon scanning 35mm slides, occasionally will get a grinding noise, image is black or multicolored lines. Epson support said to use it for two weeks and see if noise goes away (thanks!). Took original unit back to Fry's (they are good about exchanges) and got a new unit. This unit does the same. When it scans, images look good, just need it to work properly. Any suggestions? Thanks!

__________________
M144 is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 07:55 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts