Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Printer Support

Epson RX420 printing blocks of black

This is a discussion on Epson RX420 printing blocks of black within the Printer Support forums, part of the Tech Support Forum category. I have recently updated the drivers on MAX OS10.6.3 and my Epson Stylus Photo RX420 printer has developed a problem.


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-09-2010, 07:41 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
OS: Mac OS10.6.3



I have recently updated the drivers on MAX OS10.6.3 and my Epson Stylus Photo RX420 printer has developed a problem.

Regardless of what I send to print it prints large black sections on the paper, even if I run a test page.

I have also tested the printer with the copy function on the printer itself and it also prints large blocks of black ink. This makes me think that the problem is with the printer itself rather than the drivers that I am using. I have been online and through troubleshooting - reinstalling the drivers etc but as yet it has not remedied the problem.

If anyone can assist that would be fantastic, thanks

__________________
leelondon is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 11:34 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts