Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Printer Support

Color Problems

This is a discussion on Color Problems within the Printer Support forums, part of the Tech Support Forum category. I've got an Epson Stylus CX5400 that hasn't gotten the colors right since I changed the ink cartrages. It seems


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-25-2006, 01:04 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Severn, MD
Posts: 370
OS: XP SP2


Send a message via AIM to Aeuzent Send a message via MSN to Aeuzent Send a message via Yahoo to Aeuzent

I've got an Epson Stylus CX5400 that hasn't gotten the colors right since I changed the ink cartrages. It seems that the only two colors I'm getting when I print are red and black. Maybe a little blue, but not much. According to every sensor the ink cartriges are full. Cleaning the heads didn't solve the problems. I even went as far as to double check that each cartrige was what it says it was (blue was blue, red was red and so on)

I'm getting sick of this and would like to know where else to go for color problems.

__________________
Aeuzent is offline  
Old 03-08-2006, 09:25 AM   #2
I helped the forums.
 
twajetmech's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: LGA, NYC
Posts: 2,394
OS: XP-Pro Sp2 & XP-Pro Sp2 Tablet Edition, Vista Ultimate, Win 7

My System

chances are the print heads dried up, you'll need to get some cleaning fluid or cleaner cartridge from epson and run through the cycle. With Epson's, you cannot allow the ink cart. to dry up or take the empty cart. out until you have the replacement to put in it's place, following that will help avert the heads from drying out, as will printing a page once a week or so if the printer is not used often.
twajetmech is offline  
Closed Thread
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 04:13 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts