Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Laptop Support

[SOLVED] Toshiba satellite. screen won't turn on

This is a discussion on [SOLVED] Toshiba satellite. screen won't turn on within the Laptop Support forums, part of the Tech Support Forum category. Plz help. Idk what's wrong with it! :-/ The power Button is on along with the logo and notification lights


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-17-2012, 11:17 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista



Plz help. Idk what's wrong with it! :-/
The power Button is on along with the logo and notification lights of the power and the WiFi. The fans are running but the screen remains black. :(

__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 09:41 AM   #2
Manager
- Alternative Computing
- Design
 
wmorri's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: New York
Posts: 5,733
OS: Window 7/Ubuntu/Fedora/Backtrack 5

My System

Send a message via AIM to wmorri Send a message via MSN to wmorri

Hi,

Welcome to TSF!!

I will move this to the laptop hardware section so you can get better support.

__________________



Linux Forever!|html5 boilerplate
wmorri is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 09:42 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista


Quote:
Originally Posted by wmorri
Hi,

Welcome to TSF!!

I will move this to the laptop hardware section so you can get better support.
Thanks!
__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 09:44 AM   #4
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 51,161
OS: win 7 pro/ultimate/xp vm



Hi do you see anything if you tilt the screen or shine a flashlight on it,is there a blinking cursor on it please give as much in fo as you can
__________________









Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 09:55 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista


No, there's nothing when I tilt the screen or flash a light on it.

When I push the power button, the icon for power turns on at the end of the laptop near the mouse pad. The hard drive icon blinks 3 times and turns off. There's a sounds that goes off when I first turn it on where the disk drive is at. The icon for WiFi is on. Along with the satellite logo. Attaching a photo so you can see

Click image for larger version

Name:	ForumRunner_20120418_115406.png
Views:	94
Size:	123.8 KB
ID:	108273



Click image for larger version

Name:	ForumRunner_20120418_115446.png
Views:	83
Size:	124.5 KB
ID:	108274
__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 10:44 AM   #6
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 51,161
OS: win 7 pro/ultimate/xp vm



Hi try starting in safe mode with networking by tapping F8 on booting and choose safemode with networking
__________________









Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 10:46 AM   #7
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista


Can I actually do that when the screen never comes on?
__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 10:49 AM   #8
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 51,161
OS: win 7 pro/ultimate/xp vm



We can try and see, it loads less in safe mode so may let us in
__________________









Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 10:53 AM   #9
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista


K ill try it
__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 02:22 PM   #10
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista


It don't work :-/ another suggestions
__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 02:29 PM   #11
Hardware Tech Team
 
makinu1der2's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 14,884
OS: Win7,Win XP,PC LinuxOS

My System


Perform the following steps:
-Remove the battery and Power adapter
-Press and hold the power button for 30-45 seconds (with battery and power still removed)
-Insert just the battery and attempt to boot the laptop.
-Insert just the power adapter and attempt to boot the laptop.

Try connecting the laptop to an external display to see if there is any image.

What is the exact model number?
__________________
makinu1der2 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 03:12 PM   #12
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista


External display?

And its a satellite A305D - S6848
__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 03:19 PM   #13
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista


Uhh? Lol I don't what that did. But it worked!! :))) thank you!
Wow!! :)). Ya just thanks! Tell me what this does
It worked wife just he adapter and with just the battery
__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 06:08 PM   #14
Hardware Tech Team
 
makinu1der2's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 14,884
OS: Win7,Win XP,PC LinuxOS

My System


Quote:
External display?
What I meant was connect the laptop to a monitor to see if there was any display.
Quote:
Ya just thanks! Tell me what this does
Basically a hard reset to the laptop
Glad you got it working.
__________________
makinu1der2 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 06:29 PM   #15
Registered Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 9
OS: windows vista


Thank you very much. I really appreciate it. Now I know how to fix it If it happens again :)
__________________
mramir20 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2012, 11:13 AM   #16
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 51,161
OS: win 7 pro/ultimate/xp vm



Glad your sorted but lets hope it does not happen again
__________________









Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 10:00 AM   #17
Registered Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
OS: Windows 7



Hi, I am having the same problem. My toshiba satellite L450D-128 won't turn on, last week my laptop went dead and tonight I tried turning it on while plugged in, it's making all the right noises and lights but no screen action at all.
I tried all your tips previously said but no luck, anything else you could have me try?
__________________
Sarahhbrett is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 10:02 AM   #18
Registered Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
OS: Windows 7



Wow! It's after turning on! Magic haha , sorry for bothering you
__________________
Sarahhbrett is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 11:04 AM   #19
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 51,161
OS: win 7 pro/ultimate/xp vm



No problem glad your sorted
__________________









Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 11:02 AM   #20
Registered Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
OS: Windows 7



I am having same problem. I did try taking battery out and holding power button but that still didn't fix it. I also tried external monitor and it didn't work either. My model is L655D-S5066. Any other suggestions?

__________________
Leigh10784 is offline   Reply With Quote
Reply
Gear in this thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question

Gear in this thread


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 06:34 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts