Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Laptop Support

[SOLVED] How To Use Windows Wireless Network Wizard And Not Intel PROset/Wireless

This is a discussion on [SOLVED] How To Use Windows Wireless Network Wizard And Not Intel PROset/Wireless within the Laptop Support forums, part of the Tech Support Forum category. Hi, I had to install the wireless tool and it uses Intel PROset/Wireless and everytime i start the laptop up


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-29-2007, 10:03 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Tech Support Forum, Online - Otherwise Brighton, United Kingdom
Posts: 2,186
OS: Dual Booting - Windows XP Home Edition SP2 & Vista Home Premium

My System

Send a message via MSN to Jaymie1989

Hi,

I had to install the wireless tool and it uses Intel PROset/Wireless and everytime i start the laptop up i have to manually connect to the network, I would like to change it to use the Windows Wireless wizard, but im not sure how to.

__________________
Jaymie1989 is offline  
Old 07-29-2007, 11:44 AM   #2
TSF Team, Emeritus
 
ebackhus's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: SATX
Posts: 17,423
OS: Windows 7 Ultimate x64 SP1

My System

Send a message via ICQ to ebackhus Send a message via AIM to ebackhus Send a message via MSN to ebackhus Send a message via Yahoo to ebackhus Send a message via Skype™ to ebackhus

There should be an option under the Windows Wireless Wizard to tell the system to let Windows manage the connection. I don't have a laptop or any other wireless toys with me right now so I can't give a step-by-step, but I know that's where to start.

__________________

-----------------------------
There are no dumb questions, unless a customer is asking them.

Help in the fight against cancer and other serious illnesses.
ebackhus is offline  
Old 07-29-2007, 01:42 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Tech Support Forum, Online - Otherwise Brighton, United Kingdom
Posts: 2,186
OS: Dual Booting - Windows XP Home Edition SP2 & Vista Home Premium

My System

Send a message via MSN to Jaymie1989

Done It cheers, It was one of the advanced settings.
__________________
Jaymie1989 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 09:24 PM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts