Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Laptop Support

Radio Test Failed

This is a discussion on Radio Test Failed within the Laptop Support forums, part of the Tech Support Forum category. well i have a Fujustu Lifebook v1010 and i just recovered my hard drive and when i look at the


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-29-2009, 09:50 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
OS: xp service pack 2



well i have a Fujustu Lifebook v1010 and i just recovered my hard drive and when i look at the wireless there is none there. So i go to my Atheros ClientUtility and i do a Troubleshooting test. But it says The Radio Test failed. It says its not on. So when i try to enable the Radio in the Client Utility its greyed out can someone help me?

__________________
shangtsung is offline  
Old 01-30-2009, 11:27 AM   #2
TSF Enthusiast
 
TriggerFinger's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: USA
Posts: 12,250
OS: XP SP3, PCLinuxOS2007, Win 7 Ultimate


Send a message via MSN to TriggerFinger Send a message via Yahoo to TriggerFinger

Try reinstalling WIRELESS card drivers (uninstall and install again).

TriggerFinger is offline  
Old 02-05-2009, 09:40 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
OS: xp service pack 2



OMG THANKS. now my monk wont scream at me : )
__________________
shangtsung is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2


All times are GMT -7. The time now is 08:56 AM.


Copyright 2001 - 2014, Tech Support Forum

Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts